reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hmm próbowałam zrobić suwaczek ale nic... nie udaje mi się weszłam z suwaczki i gdzi ete linki poźniej mam wkleić zeby wyszło?? zgłupiałamm....
sorki ze piszę nie na temat..jeszcze 5h do wyniku... kurcze ale czuje ze bedzie lipa... nienastawiam sie nawet.. eh... pasek owu dzis pokazłam negatyw testowy jasniejszy od konrtol. ale sutki bola dalej.. zobaczymy ale wątpie w to przynajniej dziś sie piwka napije ...

Kurcze jeszcze nie ma wynikow po 19 jeszcze sparwdze moze juz beda ech... Jak by bylo pieknie choć sie juz nienastawiam choć tem mam 37 od 3 dni wieczorami to 37,5
i sluz... Zobaczymy ale wątpie wile sie zaskoczyć niż rozczarować...

Juz mam buuu pije piwooooooo <1,00 wykazało czy jakos tak ech... Szkoda a to moze miałam niedawo owu.. Bo wyszło mi na paskach ze 27dc czyli 3 dni temu miałam owu i sie kochałam z mężem.. A nóz hehe zaskoczylam i mialam tak późno owu hehh moze jeszcze nic nie stracone.. E tam piwko moze wypije zeby sie odstresować hehe dzieki ze ze mną byłyście cmoki dla was! I rozpoczynamy od nowa!

witajcie ja mam mdłości , bóle głowy i jestem stale senna , i siusiu to wc częściej chodę , mąż sie śmieje że toaleta powinnam ze sobą nosić jak gdzieś jedziemy, no ale to rozumie.
andzia trzymam kciuki,
zuzu nie poddawal sie napewno ci sie uda
LILHT co u Ciebie
pozdrawiam i życzę owocnych staranek
ticker.php

Witajcie nagorsze jest to że tez latam do kibelka co raz... <chyba wina kwasu foliowego> jestem senna tez bym spała...hmm, pewnie nie załamuje się bedzie co ma być w takim razie teraz czekam na okres choć jest ciut nadzieji bo 4 dni temu paski owu wykazały mi owulacje<27dc a dziś mam 31dc a nie wierzyłam w to skoro wcezsniej nie zaskoczylam to moze 4 dni temu? a beta nie wykarze jeszcze bo jak sie zarodek nie zagnieżdzi to nie ma wydzielnaia horm...teraz juz stawiam na to co ma byc to bedzie i juz czekam na @ i wyjezdzam w sobotke nad morze zeby się odstresować a nóż coś sie przywiezie z tamtąd heeh pozdrawiam Was wszytskie,:-) i dzieki za kciukaski!! i Wam życzę owocnych starn a tym którym się udało pięknego.... macierzyństwa!!! cmoki

reklama
Zuzu, nie ma się co podłamywać, poczekamy i zobaczymy, może faktycznie coś z tą owulką bylo nie tak. A jak nie, to właśnie nowy cykl, nowe nadzieję i przyjemności :)

Halino, to dobrze, że masz takie "objawy", znaczy, że fasolka dobrze się rozwija.
U mnie cykl zaś stracony, ciągle plamie..

Do góry