reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witajcie tak jak pisałam rano zrobiłam sikacza..... negatyw pozniej owulkę i 2 kreski dzis jest 28dc nie wiem kiedy mam mieć @ wiecie dlaczego... pisałam wczesniej tez sie wczoraj naczytałam o tym ze owu moze pokazac wczesną ciąze ale nie musi wiec sie nie napalam.. ale z nudow sie mysle hehe aa i jescze jedno wczoraj miałam temp w pochwie 36,8 a dzis mam juz 37,0 lub 37,1 jakos tak... hmm. piersi powiększone tylko sutki bolą a zawsze mnie całe piersi bola nie wiem co z tym testem ciązowym... chciala bym zeby juz zrobienie go było wiarygodne a tu lipka... bo nie wiem kiedy ten @ ale mysle ze jescze ok 4 dni poczekam na tesciora zobaczymy co i jak glowa mnie boli juz ładnie kikla dni tak samo.. jem i zarz mi burczy znów hehe .. nie wiem.. co to itp na bete chyba poczekam te 4 dni zobaczymy co bedzie chyba ze mam jeszcze owulacje to męża znów wykorzystam hehe... zobaczymy dodam ze kochamy sie oststanio codziennie nie ważne czy dni plodne czy nie aa i śluzu takiego jak jajko kurze nie mam ale gin stwoerdzile lekki stan zapalny dał globulki ale boje sie teraz uzyć bo jak to owukla to tzreba probować zobacze te 4 dni i jak cos beta i zobaczymy..... 3mam kciuki za was!!!!!!

a i dziś strasznie duzo wlosów mi wypadło koszmar nigdy tak nie mialam ppo myciu glowy a myje fryzjerskimi szapomonami i odzywką.. bioalge... itp martixa... oj oj kochne piszcie co u WAS!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a i dziś strasznie duzo wlosów mi wypadło koszmar nigdy tak nie mialam ppo myciu glowy a myje fryzjerskimi szapomonami i odzywką.. bioalge... itp martixa... oj oj kochne piszcie co u WAS!!!

Nieraz testy wychodzą tydzień po@. Beta wychodzi bardzo wcześnie. Czasami lepiej jest zrobić bo stres spowodowany czekaniem może wpływać na opuźnienie @

Mi też włosy wypadają, jestem osłabiona i wogóle

kamia i nie tylko:) Castagnus-podobno działa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MNie tez wlosy wypadają :/ ale to nie oznaka ciazy:/
Ale odkad skonczyl sie @ to sie z mezem codziennie przytulamy :D trzeba nadrobic zaleglosci po tym tygodniu udreki ;)
Trzymam za was Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MNie tez wlosy wypadają :/ ale to nie oznaka ciazy:/
Ale odkad skonczyl sie @ to sie z mezem codziennie przytulamy :D trzeba nadrobic zaleglosci po tym tygodniu udreki ;)
Trzymam za was Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&[/QUOTE

Korzystajcie ile się da,a ja nie moge bo nie czuje się najlepiej i plamie troche czasami:(

hejka dziekwczyny wiecie co jakos boje się robić bete u mnie chyba nie robia bete hcg tylko te hcg full czy to optimum czy jakoś tak.. wiecie co poczekam jescze 3 dni zobaczymy co bedzie to bedzie.. pozdrawiam mam czas do 12 się zdecydować na bete ale jakoś nie wiem... moze za wczesnie a po ilu wykrywa? bo u mnie to codziennie przytulanko w 12 dc a dzis mam 29dc a od 2 dni mam powiększone piersi i sutki bolą... a moze to owulacja nie bede sie nakrecach chyba poczekam musze sobie znaleśc jakieś zajęcie cmoki dla was!

hejka dziekwczyny wiecie co jakos boje się robić bete u mnie chyba nie robia bete hcg tylko te hcg full czy to optimum czy jakoś tak.. wiecie co poczekam jescze 3 dni zobaczymy co bedzie to bedzie.. pozdrawiam mam czas do 12 się zdecydować na bete ale jakoś nie wiem... moze za wczesnie a po ilu wykrywa? bo u mnie to codziennie przytulanko w 12 dc a dzis mam 29dc a od 2 dni mam powiększone piersi i sutki bolą... a moze to owulacja nie bede sie nakrecach chyba poczekam musze sobie znaleśc jakieś zajęcie cmoki dla was!

betka powinna juz wykryc ciaze po tylu dniach ;)

Tak sie domyślam ale jak wyszły mi paski owulacyjne w 27 dc 2 kreski 28dc tez miałam 2 kreski dziś robilam i tez mam 2 kreski zbliżone bardzo barwą do siebie i juz nie wiem co mam robić moze to owulacja jeszcze bo juz sama nie wiem kiedy dosżło do zapłodnenia a hormon wykrywany jest w momencie zagnieżdzenia zarodka ostatni stosunek był 7 sierpnia dzis jest 9? glupieje poczekam najwyżej jutro pojdę co o tym myslicie? czekac do jutra czy dziś isc mam jescze 2 h. zeby zajsc bo laborat czynne jest do 12

reklama
Tak sie domyślam ale jak wyszły mi paski owulacyjne w 27 dc 2 kreski 28dc tez miałam 2 kreski dziś robilam i tez mam 2 kreski zbliżone bardzo barwą do siebie i juz nie wiem co mam robić moze to owulacja jeszcze bo juz sama nie wiem kiedy dosżło do zapłodnenia a hormon wykrywany jest w momencie zagnieżdzenia zarodka ostatni stosunek był 7 sierpnia dzis jest 9? glupieje poczekam najwyżej jutro pojdę co o tym myslicie? czekac do jutra czy dziś isc mam jescze 2 h. zeby zajsc bo laborat czynne jest do 12

Ja bym pewnie poszla bo by mnie ciekawosc zzarła ;p Ale rob jak uwazasz za sluszne, moze w dniu spodziewanej @ ?

Do góry