witajcie tak jak pisałam rano zrobiłam sikacza..... negatyw pozniej owulkę i 2 kreski dzis jest 28dc nie wiem kiedy mam mieć @ wiecie dlaczego... pisałam wczesniej tez sie wczoraj naczytałam o tym ze owu moze pokazac wczesną ciąze ale nie musi wiec sie nie napalam.. ale z nudow sie mysle hehe aa i jescze jedno wczoraj miałam temp w pochwie 36,8 a dzis mam juz 37,0 lub 37,1 jakos tak... hmm. piersi powiększone tylko sutki bolą a zawsze mnie całe piersi bola nie wiem co z tym testem ciązowym... chciala bym zeby juz zrobienie go było wiarygodne a tu lipka... bo nie wiem kiedy ten @ ale mysle ze jescze ok 4 dni poczekam na tesciora zobaczymy co i jak glowa mnie boli juz ładnie kikla dni tak samo.. jem i zarz mi burczy znów hehe .. nie wiem.. co to itp na bete chyba poczekam te 4 dni zobaczymy co bedzie chyba ze mam jeszcze owulacje to męża znów wykorzystam hehe... zobaczymy dodam ze kochamy sie oststanio codziennie nie ważne czy dni plodne czy nie aa i śluzu takiego jak jajko kurze nie mam ale gin stwoerdzile lekki stan zapalny dał globulki ale boje sie teraz uzyć bo jak to owukla to tzreba probować zobacze te 4 dni i jak cos beta i zobaczymy..... 3mam kciuki za was!!!!!!
a i dziś strasznie duzo wlosów mi wypadło koszmar nigdy tak nie mialam ppo myciu glowy a myje fryzjerskimi szapomonami i odzywką.. bioalge... itp martixa... oj oj kochne piszcie co u WAS!!!
a i dziś strasznie duzo wlosów mi wypadło koszmar nigdy tak nie mialam ppo myciu glowy a myje fryzjerskimi szapomonami i odzywką.. bioalge... itp martixa... oj oj kochne piszcie co u WAS!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora: