reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił:)

Dziewczyny albo mam urojenia albo miałam cień cienia 2 kreseczki

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Może jeszcze upewni się męża czy On coś tam widzi:-) Kule to byłby pierwszy pozytywny sokacz w twojej historii:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił:)

Dziewczyny albo mam urojenia albo miałam cień cienia 2 kreseczki

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Może jeszcze upewni się męża czy On coś tam widzi:-) Kule to byłby pierwszy pozytywny sokacz w twojej historii:-)

Trochę nie chce mu robić nadziei , zagłądałam z milion razy i chyba jednak jest. Pujde na bete bo gina mam dopiero na 16.00

jakoś tak mi z twojego posta wynikało:szok:
kochana jest ci niedobrze BO JESTEŚ ZAFASOLKOWANA:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
z takimi gorącymi gratulacjami to poczekam do jutra jak już się pochwalisz oficjalnie po becie:-):-):-):-):-):-):-):-)
no no no monokoe,karolciak,zuzu2,Julianka33 coraz więcej mamusiek nam tu przybywa więc powoli kolej idzie na nas:-):-);-)

jakoś tak mi z twojego posta wynikało:szok:
kochana jest ci niedobrze BO JESTEŚ ZAFASOLKOWANA:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
z takimi gorącymi gratulacjami to poczekam do jutra jak już się pochwalisz oficjalnie po becie:-):-):-):-):-):-):-):-)
no no no monokoe,karolciak,zuzu2,Julianka33 coraz więcej mamusiek nam tu przybywa więc powoli kolej idzie na nas:-):-);-)

Trzeba zrobić miejsce następnym:-D Rany strasznie boje się wyniku,przez to plamienie trzeba wrazie co powtórzyć za 2 dni bete czy rośnie.:eek:

Orany,orany ,O rany.....:-p

Trzeba zrobić miejsce następnym:-D Rany strasznie boje się wyniku,przez to plamienie trzeba wrazie co powtórzyć za 2 dni bete czy rośnie.:eek:

Orany,orany ,O rany.....:-p

poziomki easy easy jeszcze nie panikujemy:-) myślimy, ze wszystko jest dobrze, że dzidzia rośnie tam zdrowiutka i nie zamartwiamy się:-)
chociaż tak cię uspokajam a sama jestem w nowym cyklu i zaczynam łapać doła, ze znów napewno się nie uda:-( teraz mam nowy etap, już nie nastawiam się, ze wyjdzie ale że napewno nie:-(

reklama
poziomki easy easy jeszcze nie panikujemy:-) myślimy, ze wszystko jest dobrze, że dzidzia rośnie tam zdrowiutka i nie zamartwiamy się:-)
chociaż tak cię uspokajam a sama jestem w nowym cyklu i zaczynam łapać doła, ze znów napewno się nie uda:-( teraz mam nowy etap, już nie nastawiam się, ze wyjdzie ale że napewno nie:-(

Są takie proszeczki ziołowe które pomagają bardzo i jak przypomnę sobie to odrazu Ci napiszę

Do góry