poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mam taki mały problem.. w dniu @ [ przyszła 1 -2 dni wcześniej ] temp. spadła mi z 37 na 36,8. Ale ta temp. nadal się utrzymuję, wczoraj było 37 znowu. Normalnie w 1 fazie cyklu mam 36,4 ..
@ miałam chyba normalną, 1 dniowe mocne krwawienie 1 dniowe słabe a ostatniego, 3 dnia plamienia. Tylko jak zawsze mam skrzepy to przy tej @ nie mialamBóle podbrzusza i krzyża na @ przeszły i po znowu się pojawiły [ chyba ze to wina tak szybko zbliżającej się owulacji ].
Do tego muszę przyznać, nie najlepiej się czuję.. straszne mdłości, zawroty głowy etc.. no i ta temp. Od dnia @ biore już wiesiołek później castagnus, czy on powoduję, że bolą piersi? myślałam, że po @ przestaną a zaczęły jeszcze bardziej.. tłumacze sobie, że to jego skutek uboczny. W ciąże raczej nie wierze, ale czy to może być znowu jakaś infekcja czy co?? Dzisiaj miałam mieć wizyte u lekarza ale została przełożona na następny tydzień. Czy któraś miała coś takiego przy braniu tego specyfiku? Jak już mówiłam, nie wiem czy zwalać to na niego czy na jakąś infekcję.
Z tego co się orientuje castagnus powoduje zmniejszenie bolesności piersi.
Na wszelki wypadek zrób test bo nigdy nic nie wiadomo,bo taka @ to może być tylko plamienie. Takich przypadków było już całkiem sporo a takich leków lepiej w ciąży nie brać.