poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nie jestem pewna ale jakaś dziewczyna coś gdzieś pisała a na ulotce nic nie ma???to mi dałaś do myślenia ale razem robiłam ciązowy i owu... hehe ciązowy nic a owu 2 krechy.. zgłupiałam....![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jestem pewna ale jakaś dziewczyna coś gdzieś pisała a na ulotce nic nie ma???to mi dałaś do myślenia ale razem robiłam ciązowy i owu... hehe ciązowy nic a owu 2 krechy.. zgłupiałam....![]()
U mnie nadal objawy...hm...w nocy miałam silne bóle podbrzusza (takie jak na @ ale mocniejsze) i krzyż dał mi się we znaki...mam problemy ze snem...sikam 2-3 razy w nocy. Dzisiaj gdy byłam na zakupach w markecie zakręciło mi się w głowie i miałam takie uderzenie goraca (chyba nie menopauza!) Do tego mam dziwne smaki...dzisiaj na przykład wędzone szprotki przegryzałam sałatką jarzynowa i do tego zmieściłam jeszcze porcję lodów...a dopiero co schudłam 5 kg...ech...
Mam nadzieje że to fasolkaU mnie nadal objawy...hm...w nocy miałam silne bóle podbrzusza (takie jak na @ ale mocniejsze) i krzyż dał mi się we znaki...mam problemy ze snem...sikam 2-3 razy w nocy. Dzisiaj gdy byłam na zakupach w markecie zakręciło mi się w głowie i miałam takie uderzenie goraca (chyba nie menopauza!) Do tego mam dziwne smaki...dzisiaj na przykład wędzone szprotki przegryzałam sałatką jarzynowa i do tego zmieściłam jeszcze porcję lodów...a dopiero co schudłam 5 kg...ech...
Ja bym nie wytrzymała i była w pon na beciepoziomki - termin @ mam w poniedziałek. Jeśli @ się nie pojawi, to zatestuję we wtorek![]()