reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc dziewczyny a ja w sobote dostalam @ wiectak jak myslalam:) Długo mnie tu nie było i tak na szybko przegladalam co tu sie dzialo to widzialam ze mamy nowa fasolke GRATULACJE;-)
zuzu i poziomki 3 mam mocno kciuki abyscie nam szybko dobre wiesci przyniosly;-)

reklama
Zuzu ja właśnie byłam i czekam na wyniki:)
w Twoim przypadku stres i wyczekiwanie mogą mieć wpływ na pojawienie się @ w terminie więc lepiej może zrób bete czy nawet samo hcg;)

karolciak proszę mi tu częściej zaglądać. Te proszeczki ziołowe o których pisałam polecają zafasolkowane więc warto skorzystać;)

Ostatnia edycja:
Jednak nie poszłam... poczekam tak patrze na swój cykl jak kiedys odstawiłam tabletki ze wynisił ok 31 dni jak zrobiłam przerwe teraz jestem po krawanieniu z odstawienia i jest dziś 29 dc więc poczekam i juz bedzie co ma być juz przestaje sie powoli nakrecac ale nudze sie wiec co mi pozostaje jak pisac do Was i czytac rożne rzeczy i tematy... poczekam od paru dni mam temp 36,8 -9 a od dwóch mam 37,00-w porywach do 1 i powiekszone piersi i sutki bola tylko, zobaczymy.... i juz

poziomki a o której masz wynik?? trzymam&&&&&&&&&&&&&&
karolciak jak zwykle idziemy łeb w łeb;-) może ten cykl;-)....
zuza tzrymam &&&&&&&&&&&& żeby było dzidzi:-)
ja kiedyś też czytałam o jakiś ziołowych tabsach jak będe miała jak to poszukam:-)

kurcze amoze jednak pojde jutro.... bo jednak nie wytrzymam... echhh i chyba tkk zrobie i juz zarazzadzwonie jake badanie robia czy hcg czy beta hcg

właśnie dzwoniłam i robią beta hcg no to sie skuszę szkoda tylko ze wyniki sa następnego dnia... no ale.. cóz wale jutro po 8 rano heheh może wyprosze o wczesniejsze wyniki bo jak sie zrobi to weżź tyle czekaj hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poziomkiczytalam o tych tabletkach i wg mnie nie warto dziewczyny pisza ze tyja ze tradzik ze nie radza brac bez konultacji z lekarzem...no i nie mozna go brac w ciazy wiec lepiej nie..a o wiesioljku tez czytalam i moze na niego sie skusze;-) gdzie wogole sie podzialy emotikonki??????;[

Kamiato mowisz teraz ostro bierzemy sei do pracy:D zeby w tym cyklu sie udalo;-) do 3 razy sztuka:D:D
a mam pytanko bierzesz moze kwasik bo ja sie zastanawiam czy nie zaczac??

zuz idz na badanko bo po co sie denerwowac....a tak sie wszytskiego dowiesz i bedziesz spokojna;-)
poziomki a o ktorej wyniki??

a wogole to sie zdziwilam bo okres dostalam w 28 dniu a zawsze mam najwczesniej co 30:p ale moze z tego przeziebienia cos sie tam namieszalo;-)

kamia wyniki mam po 13.00 ale od razu mam potem wizyte u gina na 14.00 więc Wam powiem ok 15.00:)

Zuzu idź bo nawet jak masz 30 dniowe cykle to bhcg czy hcg już wyjdzie a Ty nie będziesz się męczyć to jest niezdrowe!!!!!;)

reklama
Mam taki mały problem.. w dniu @ [ przyszła 1 -2 dni wcześniej ] temp. spadła mi z 37 na 36,8. Ale ta temp. nadal się utrzymuję, wczoraj było 37 znowu. Normalnie w 1 fazie cyklu mam 36,4 ..
@ miałam chyba normalną, 1 dniowe mocne krwawienie 1 dniowe słabe a ostatniego, 3 dnia plamienia. Tylko jak zawsze mam skrzepy to przy tej @ nie mialam :( Bóle podbrzusza i krzyża na @ przeszły i po znowu się pojawiły [ chyba ze to wina tak szybko zbliżającej się owulacji ].
Do tego muszę przyznać, nie najlepiej się czuję.. straszne mdłości, zawroty głowy etc.. no i ta temp. Od dnia @ biore już wiesiołek później castagnus, czy on powoduję, że bolą piersi? myślałam, że po @ przestaną a zaczęły jeszcze bardziej.. tłumacze sobie, że to jego skutek uboczny. W ciąże raczej nie wierze, ale czy to może być znowu jakaś infekcja czy co?? Dzisiaj miałam mieć wizyte u lekarza ale została przełożona na następny tydzień. Czy któraś miała coś takiego przy braniu tego specyfiku? Jak już mówiłam, nie wiem czy zwalać to na niego czy na jakąś infekcję.

Do góry