reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A co gin mowi na to????????????/

Jeśli chodzi o odstawienie tabletek i staranie się nic nie mial przeciwko bo mówił ze te hormony nowej generacji sa nisko dawkowe np. zapomnisz jednej tabl. i juz może być wpadka, wiec po 12 h się wypłukują itp. a jeśli chodzi o cykl to powienen byc taki jaki maiłam kiedyś po odstawieniu czyli ok 30 dni więc czekam dziś już 27dc i zrobiłam test owulacyjny i wyszło ze bedzie czy tam jest już wiec z meżem się staraliśmy dziś.. jutro znów zobaczymy co wyjdzie teraz starsznie mnie boląpiersi i sutki mam podrażnione i jajniki bolą..... zobaczymy mam nadzieje ze ta wredna @ nie przyjdzie i gin mówil nie myśleć o tym i juz... kurcze zeby to było takie łatwe...

reklama
Jeśli chodzi o odstawienie tabletek i staranie się nic nie mial przeciwko bo mówił ze te hormony nowej generacji sa nisko dawkowe np. zapomnisz jednej tabl. i juz może być wpadka, wiec po 12 h się wypłukują itp. a jeśli chodzi o cykl to powienen byc taki jaki maiłam kiedyś po odstawieniu czyli ok 30 dni więc czekam dziś już 27dc i zrobiłam test owulacyjny i wyszło ze bedzie czy tam jest już wiec z meżem się staraliśmy dziś.. jutro znów zobaczymy co wyjdzie teraz starsznie mnie boląpiersi i sutki mam podrażnione i jajniki bolą..... zobaczymy mam nadzieje ze ta wredna @ nie przyjdzie i gin mówil nie myśleć o tym i juz... kurcze zeby to było takie łatwe...

Ja pomimo krwawienia nadal nie jestem pewna czy w ciąży nie jestem,jestem potwornie senna,boli mnie głowa,troche piersi ,mam podwyższoną temp achhhhhhh

Pamiętaj że jak łapiesz się za test przed terminem @ to rób go rano:)

Dziewczyny się pochowały????? Gdzie moje emoty!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm ponoć może być lekkie krwawienie... i przez 3 mc moze byc okres.. wczoraj robiłam rano a dzis jakos tak heheh i dobrze ze ta owulka mi wyszla a noż ... czytam ze podczas owulacji nalezy współżyć codziennie przez 5 dni no oczywiscie nie co 12h ale kolo 20h zobaczymy co bedzie
A ty sie może połóż odpocznij bo jak tam jest fasolka to musisz dbać o siebie i do lekarza! lub betka.... senność zmęczenie piersi a nóz ciąża i życzę tego z całego serduszka

hmm ponoć może być lekkie krwawienie... i przez 3 mc moze byc okres.. wczoraj robiłam rano a dzis jakos tak heheh i dobrze ze ta owulka mi wyszla a noż ... czytam ze podczas owulacji nalezy współżyć codziennie przez 5 dni no oczywiscie nie co 12h ale kolo 20h zobaczymy co bedzie
A ty sie może połóż odpocznij bo jak tam jest fasolka to musisz dbać o siebie i do lekarza! lub betka.... senność zmęczenie piersi a nóz ciąża i życzę tego z całego serduszka

Jestem tak zmęczona że ledwo się zwlokłam żeby kotlety usmażyć:-D

wiesz co sama nie wiem bo jak dzis mam owulacjie dopiero to chyba bez sensu betke robić w pon ale od juz tygodnia bole mam brzucha i jajników a dzis test wykazał owu...i piersi bolą sutki... i jajniki oczywiście . ja poczekam moze 6dni jescze jak coś ale TY kochana koniecznie idz i czekam na wynik1!!

Ostatnia edycja:
wiesz co sama nie wiem bo jak dzis mam owulacjie dopiero to chyba bez sensu betke robić w pon ale od juz tygodnia bole mam brzucha i jajników a dzis test wykazał owu...i piersi bolą sutki... i jajniki oczywiście . ja poczekam moze 6dni jescze jak coś ale TY kochana koniecznie idz i czekam na wynik1!!
a testy owu nie wychodzą pozytywnie w ciąży??

Kochana takie wiadomości to my w małym paluszku mamy:) Bardziej sobie leniwie gdybamy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry