reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

WITAM , dziewczyny byłam u gin, narazie nic nie widzi ale wysłał mnie na badanie krwi- wczoraj zrobiłam wynik- 202,79 beta HCG jestam w ciąży:tak:, tak się cieszę , mąż nie mógł w to uwierzyć dopóki nie zobaczył wyników.Nadal nie moę w to uwierzyć jestem ok. 3 tyg. ciąży, TAK SIE O TO MODLIŁAM ŻEBY DAĆ MOJEJ CÓRECZCE RODZEŃSTWO, obym maleństwo donosiła i rdrowe urodziła:tak:,
pozdrawiam was i życzę wam dzidzusia , mnie sie udało i wam sie uda

Halinko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!! To cudowna wiadomość!!! :))))))))))

A Ty poziomki sie nie stresuj... czekamy na usg ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie LILITH, Julianka33 , Wisieńka, poziomki, andzia25, Mnonoke I WSZYSTKIM, DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA OBY I WAM SIE SZYBKO UDAŁO ZAFASOLKOWAĆ , TRZMAM KCIUKI ZA WAS.:-D DZIĘKUJE
POZDRAWIAM WAS SERDACZNIE , DZIEWCZYNY OWOCNYCH STARANEK MNIE SIE UDAŁO I WAM SIE UDA:tak:

GRATULACJE!!!! I GŁOWA DO GÓRY BEDZIE WSZYTSKO OK

Ja już po wizycie u lekarza mam jeszcze ok 3-4 dni do @ wiec kazał czekac macica lekko rozpulchniona czy jakoś tak szyjka niby też ok bo mialam robioną krio 2 latka temu jak nei bedzie @ to mam dzwonić i pewnie na betkę... obyyyyyy a i mam lekki stan zapalny wiec globulki dla mnie i dla mężusia też tylko doustne hehe... Pozdrawiam Was i 3 mam kciuki za nasze fasolki

GRATULACJE!!!! I GŁOWA DO GÓRY BEDZIE WSZYTSKO OK

Ja już po wizycie u lekarza mam jeszcze ok 3-4 dni do @ wiec kazał czekac macica lekko rozpulchniona czy jakoś tak szyjka niby też ok bo mialam robioną krio 2 latka temu jak nei bedzie @ to mam dzwonić i pewnie na betkę... obyyyyyy a i mam lekki stan zapalny wiec globulki dla mnie i dla mężusia też tylko doustne hehe... Pozdrawiam Was i 3 mam kciuki za nasze fasolki

Macica jest lekko rozpulchniona też przed@ ale oczywiście trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A betka w pon 100% wyjdzie

mnie cały czas bola janiki... brzuch i troszkę głowa chodzę ciagle głodna ale to pewnie przez pogodę tak pochmurno... i nudno...

Poziomki----> wiem właśnie że przed @ tez jest kurcze dlatego czekam a kusi mnie zorbić test hehe wczoraj coprawda robiłam i był negatyw... ale sie nudze dzis mam 27dc... ech.. no ciekawa jestem.. hehe chyba sie skusze a nóz ... kupiłam takie na allegro paskowe ale nei wiem czy sa ok zobaczymy!

wiecie co zrobilam test ciązowy nic zrobilam też owulacyjny i jakby wyszło 2 kreski w miarę równe... hmm... moze dopiero mam owulację.... chyba ide do męża do łozka bo z pracy wrócił... heeh już głupieje strasznie zeby pod koniec cyklu była owulacja...a temp od tygodnia mam 36,9 i czasami 36,8 hmmm poradzcie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co zrobilam test ciązowy nic zrobilam też owulacyjny i jakby wyszło 2 kreski w miarę równe... hmm... moze dopiero mam owulację.... chyba ide do męża do łozka bo z pracy wrócił... heeh już głupieje strasznie zeby pod koniec cyklu była owulacja...a temp od tygodnia mam 36,9 i czasami 36,8 hmmm poradzcie...

Zuzu temp musi się utrzymywać przez ok 16 dni a na pewno w dz @ i po,ale jest to miarodajne jeżeli obserwujesz temp przez kilka cykli.
Niektórym dziewczynom sikacze wychodzą po dzniu spodziewanej @, w pon zrób betke i będzie jasne:) A i najlepiej przed@ robić test z porannego moczu bo później jest małe stężenie hcg.
A kiedy masz termin@??? Zrób suwaczek:)

Ja sie nie rozkrwawiłam a na dziś mam termin @. Trochę poleciało ale przy moich @ to pikuś i nadal jestem osłabiona

Ostatnia edycja:
u mnie jest właśnie problem bo miałam krwawienie z odstawienia i nie mialam jescze normalnego cyklu... ale po skończonych tabletkach tak ten cykl mogę nazwać do krwawienia mineło mi ok 31 dni wieć a nóż teraz mam owu i tzreba probować a jak bede miala już normalny okres zrobie suwaczek! dzieki za radę!

reklama
u mnie jest właśnie problem bo miałam krwawienie z odstawienia i nie mialam jescze normalnego cyklu... ale po skończonych tabletkach tak ten cykl mogę nazwać do krwawienia mineło mi ok 31 dni wieć a nóż teraz mam owu i tzreba probować a jak bede miala już normalny okres zrobie suwaczek! dzieki za radę!

A co gin mowi na to????????????/

Do góry