Wisieńka
Fanka BB :)
poziomki ale czy ty jestes w ciązy ? Czy podejrzewacie ciążę i czy mozesz być. Nie powiedział gin skąd to krwawienie. Byłas dzis na staraczkach i zaciekawiło mnie bardzo jak wizyta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poziomki ale czy ty jestes w ciązy ? Czy podejrzewacie ciążę i czy mozesz być. Nie powiedział gin skąd to krwawienie. Byłas dzis na staraczkach i zaciekawiło mnie bardzo jak wizyta.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WITAM , dziewczyny byłam u gin, narazie nic nie widzi ale wysłał mnie na badanie krwi- wczoraj zrobiłam wynik- 202,79 beta HCG jestam w ciąży, tak się cieszę , mąż nie mógł w to uwierzyć dopóki nie zobaczył wyników.Nadal nie moę w to uwierzyć jestem ok. 3 tyg. ciąży, TAK SIE O TO MODLIŁAM ŻEBY DAĆ MOJEJ CÓRECZCE RODZEŃSTWO, obym maleństwo donosiła i rdrowe urodziła
,
pozdrawiam was i życzę wam dzidzusia , mnie sie udało i wam sie uda
Mam nadzieje że to początek dobrej serii.Halino i ja serdecznie gratuluje!!
Jak miło widzieć takie wpisy oby były jak najczęściej![]()
Gratuluję i życzę spokojnych 9mięsiecy:-):-):-)WITAM , dziewczyny byłam u gin, narazie nic nie widzi ale wysłał mnie na badanie krwi- wczoraj zrobiłam wynik- 202,79 beta HCG jestam w ciąży, tak się cieszę , mąż nie mógł w to uwierzyć dopóki nie zobaczył wyników.Nadal nie moę w to uwierzyć jestem ok. 3 tyg. ciąży, TAK SIE O TO MODLIŁAM ŻEBY DAĆ MOJEJ CÓRECZCE RODZEŃSTWO, obym maleństwo donosiła i rdrowe urodziła
,
pozdrawiam was i życzę wam dzidzusia , mnie sie udało i wam sie uda