reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
zuzumozesz upiec ciasto..albo ostatnio grupowo robilysmy gofry:D
dajcie znac po wizytach ja sie dzisiaj umowilam na wizyte na 26.08 i powiem "okuliscie" ze chce zajsc w ciaze i niech mi pomaga..heheheh zartuje oczywiscie ale musze sie go doradzic bo ja mam nadzerke i wlasnie boje sie ja usunac przed ciaza...nie wiem ale dlatego tez moze nie da sie mnie zaplodnic:D hehe nie mowilam mu ze planujemy dzidziusia ale przy nastepnej wizycie powiem i niech radzi mi co mam robic:D:D hehe a u mnie burza przeszla..oby uciekla jak najdalej bo o 17 wychodze z pracy i chce miec suche stopy bo mam japonki hehehe

Mnie to się chyba dziś strasznie nudzi, oto co wysznupałam na innych quizach ;p

Sprawdź czy możesz być w ciąży! - Quiz - Benc.pl

Gratulujemy, możesz być w ciąży...

- kurde, ale ze mnie szczęściara, wiedziałam, że ta @ to jakaś ściema :)

Poziomki, ważne że masz fajnego gina do którego zawsze w razie potrzeby możesz iść.
Życzę by to nie bylo nic złego.

Ostatnia edycja:
zuzumozesz upiec ciasto..albo ostatnio grupowo robilysmy gofry:D
dajcie znac po wizytach ja sie dzisiaj umowilam na wizyte na 26.08 i powiem "okuliscie" ze chce zajsc w ciaze i niech mi pomaga..heheheh zartuje oczywiscie ale musze sie go doradzic bo ja mam nadzerke i wlasnie boje sie ja usunac przed ciaza...nie wiem ale dlatego tez moze nie da sie mnie zaplodnic:D hehe nie mowilam mu ze planujemy dzidziusia ale przy nastepnej wizycie powiem i niech radzi mi co mam robic:D:D hehe a u mnie burza przeszla..oby uciekla jak najdalej bo o 17 wychodze z pracy i chce miec suche stopy bo mam japonki hehehe

Ja tez mialam nadzerke i ginek mowil, zeby sie nie stresowac ze juz jest wyleczona i spokojnie mozna sie starac :D wiec sie wzielismy do roboty :D
Dziewczyny macie pomysl na romantyczny wieczor? (blagam tylko nie kolacja bo jemy zawsze wszyscy razem tzn: ja+moj+tesciowie+brat mojego)

poziomki ja też miałam mała nadżerkę i ok 2 lata temu miała robioną krio bo przez nią miala ciągle stany zapalne... mało nadżerek się kwalifikuje na krio tylko takie malutkie ponoć jak mi mówil gin i od tametj pory nie mam zapaleń i innych paskuctw. zobaczysz bedzie dobrze tzreba myśleć optymistycznie bo co nam w życiu zostanie... same zmartwienia to człowiek się wykńczy a tak po coś żyje...
ps ciato hmmm może i dobry pomysł heh ale teraz ide do łazieneczki łądną fryzurkę robić... dla :"okulisty" hehe
kurcze coś do mnie nadciąga coś grzmi a tak ładnie słonko swieciło.. na szczescie jadę samochodem do lekarza juz sie nie mogę doczekac wisyty! całuski dla was wszytskich

Ja tez mialam nadzerke i ginek mowil, zeby sie nie stresowac ze juz jest wyleczona i spokojnie mozna sie starac :D wiec sie wzielismy do roboty :D
Dziewczyny macie pomysl na romantyczny wieczor? (blagam tylko nie kolacja bo jemy zawsze wszyscy razem tzn: ja+moj+tesciowie+brat mojego)

hm... romantyczny wieczór........niech pomyśle...my z męzem kiedyś robiliśmy tak pisaliśmy se na małych karteczkach ok 3 sztuk życzeń do drugiej osoby ale w rejonie pokoju... i swiece i losowanie 1 karteczki.... no... wyobrażnia działała i moze sposob na chwilke relasku która doprowadzi... do małego bobo heeh taka mała chwilka zapomnia oczywiscie ustalasz tematykę życzeń!!
miłego wieczorku!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiem, że nie powinno się robić testu przed @ ;) Teraz cierpliwie czekam do @ (niech ani waży się przyjść). Jednak moja cierpliwość jest wystawiona na ciężką próbę. 10 lat czekałam aż mąż się zdecyduje na drugie dziecko...teraz mam obawy, że on się rozmyśli zniecierpliwiony długim niepowodzeniem...to nasz 2-gi cykl...a ja dwudziestką nie jestem (niestety)...
LILITH - też mi wyszedł taki wynik....:)

zuzuoczywiscie ze twoje objawy moga wskazywac na ciąże ale niestety wcale nie muszą...musisz byc cierpliwa i jeszcze troszke poczekac i wszytsko sie wyjasci:tak: mocno trzymam kciuki;-)

witam wszytskie nowe dziewczyny juz sie nie umie polapac ile nas tu jest;-)

chcialam Wam powiedziec drogie kolezanki ze troche źle robimy...nie musicie sie oczywiscie ze mną zgadzać ale myślę że nie powinnyśmy kto pisze jakie ma objawy utwierdzac go w tym ze to napewno ciąża..(poprzedni cykl-dziekuje za wsparcie ale dlatego ze wsyzztskie bylysmy pewne ze napewno ebdziemy mialy fasolki to tym bardziej bolalo rozcarowanie) moze powuinnysmy bardziej rozmawiac na inne tematy..oczywiscie wspierac sie w starankach (ale bez przesady) bo sama po sobie wiem od kiedy tu przyszlam i piszac swoje objawy wlasnie mialam nadzieje ze otrzymam odpowiedz od forumowiczek"tak to napewno objawy ciazy" a przeciez nie o to chodzi bo pozniej bardziej boli:( nie zmienia to faktu ze naprawde wszytskim Wam kibicuje i trzymam caly czas dzien i w nocy kciuki za was wszytskie!!!! bo przeciez kazda z nas tu jest dlatego ze pragnie dzidziusia!!:tak: Cieszmy sie z tymi ktore zafasolkuja wymieniajmy sie doswiadczeniami i rozmawiajmy o wszytskim bo siedzac tutaj cały dzien mozna zwariowac..myslac tylko czy to ciaza czy nie ciaża..
a propop nie wiem jak u Was ale u mnie jest ciemno jak o 21 ,leje niemiłosiernie i burza jest ze az mnie ciary przechodza..a ogolnie lubie burze:-)

dikładnie zgadzam się z tobą w 100 %:-) i witam wszytskei nowe starczki:-)
karolciak musiałaś byś gdzies obok mnie bo ja też taką burze miałam ok 14:-)

Wiem, że nie powinno się robić testu przed @ ;) Teraz cierpliwie czekam do @ (niech ani waży się przyjść). Jednak moja cierpliwość jest wystawiona na ciężką próbę. 10 lat czekałam aż mąż się zdecyduje na drugie dziecko...teraz mam obawy, że on się rozmyśli zniecierpliwiony długim niepowodzeniem...to nasz 2-gi cykl...a ja dwudziestką nie jestem (niestety)...
LILITH - też mi wyszedł taki wynik....:)

Przepraszam, ale twoje stwierdzenie, ze M sie rozmyśli po długich starankach trochę mnie rozbawiło, a to dopiero wasz drugi cykl - to co ja mam powiedzieć jeśli ponad 3 lata czekamy - czyli tak na drepce licząc jakieś 36cykli.

agniesiar - Chciałabym aby i mnie to bawiło..:( ale mój M już raz się rozmyślił gdy 10 lat temu ciąża ( po 2 cyklach starań) obumarła w 10 tc ...nie chciał dalej starać się o fasolke...oby tym razem było inaczej...

reklama
Wróciłam od gina i dał mi cyclonamine na zatrzymanie/zmniejszenie krwawienia.
mam przyjść w pon i ew zrobimy usg i jakieś badania i jeżeli tempka wzrośnie do 38 to mam antybiotyk wziąść.
Do pon mam się obserwować i wrazie co dzwonić narychmiast

Do góry