reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

zuzu2pisz pisz bo wszytskie czekamy na informacje;-) 3mam mocno kciuki oby sie odalo..ale pamietaj nie teraz to nastepnym razem;-) wiec nie masz sie czym smucic ani dolowac gdyby co!!! bo kazda kobieta jest inna;-)

reklama
Dzięki za wsparcie chyba tego potrzebuję.... już mi się dłuży do lekarza strasznie chyba mieszkanko posprzątam na cacyk chociaż czymś się zajmę... u mnie fajnie by bylo teraz zaskoczyć bo tak by nam pasowała w stosunku dopracy... ale wiem dzidza sama wybiera... echh Jeszcze raz wielkie dzięki!!

zuzu na wizyte u gina w spr ciąży to za wcześnie nic nie wymaca:tak: nie rób sikaczy tylko zrób betke i będzie jasne:tak:
Tempka na ciążę musi się utrzymywać do dn @ a nawet dłóżej
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam dziewczyny:tak:
U mnie koszmarrrrrrrrrr w nocy troche poleciało a teraz to ledwie od rana mam podpaske brudną :szok:
Tempke mam cały czas podwyższoną 37,3 niezależnie czy przed wstaniem czy po,mam silne bóle krzyża a nie zdażają mi się:szok:

poziomki ja bole krzyza mam przed @ ale mam nadzieje ze u Ciebie sa spowodowane czym innym:) tylko pamietaj nienakrecamy sie;-) dziwne masz te @ czy nie @..a jak bylas u gina to mowilas jak przez ostatnie cykle one wygladaja?? ze jak plamienia a nie @? a tempka podwyzszona to dobrze:D a nie jestes przeziebiona ani nic?? 3mam kciukasy:tak:

No No może to wkońcu to oby i z całego serduszka życzę!

POZIOMKI---> WIEM ZE ZA WCZEŚNIE ale idę bo mialam w czerwcu być na kontrolę bo kiedys miałam robioną krio i tak mialamm się wybrać a gin u mnie jest tlko 2 razy w mc a to okres a to praca mi nie pozwalała ech.. i tak ok 2 mc bo wakacjie...więc też idę teraz jak mogę pewnie da skierowanie na bete tak jak piszesz zobaczymy co powie dziś moja szwagierka pisała esa ze śnilo jej sie ze jestem w ciązy a dzis mi sniła sie rodzinka moja a to znaczy w senniku ze moze cos się powiększy tylko czy u mnie czy u innych heheh oj a co GŁOWY DO GÓRY I JUŻ

No No może to wkońcu to oby i z całego serduszka życzę!

POZIOMKI---> WIEM ZE ZA WCZEŚNIE ale idę bo mialam w czerwcu być na kontrolę bo kiedys miałam robioną krio i tak mialamm się wybrać a gin u mnie jest tlko 2 razy w mc a to okres a to praca mi nie pozwalała ech.. i tak ok 2 mc bo wakacjie...więc też idę teraz jak mogę pewnie da skierowanie na bete tak jak piszesz zobaczymy co powie dziś moja szwagierka pisała esa ze śnilo jej sie ze jestem w ciązy a dzis mi sniła sie rodzinka moja a to znaczy w senniku ze moze cos się powiększy tylko czy u mnie czy u innych heheh oj a co GŁOWY DO GÓRY I JUŻ

Wszystkie na antarktydzie mieszkacie? :> Ginek 2 razy w miesiacu tylko... to ladne musza byc kolejki ;p
MNie tez sie snil bobasek... a na drugi dzien dostalam @ :D

poziomki
moze dzwigalas cos, albo za duzo pracowalas... mnie tez po noszeniu tych kamieni krzyz bolal ;)

karolciak a co z Twoja @? albo II kreskami ?

hehe nie nie ale ja chodzę prywatnie i zjeżdza z większego miasta tylko 2 razy wiec po co mam jechać 70km jak on przyjezdza.. a super lekarz jedyny co mnie wyleczył a kiedyś inni z mojego miasta leczyli mnie 2 lata i nic a ten ok 4mc kuracji i jest juz wszytsko ok więc bardzo go lubie i mam chyba tylko do niego zaufanie.. wiec muszę tak czekac jak to napisałaś hehh na bezludziu heh.. pozdrawiam!

hehe nie nie ale ja chodzę prywatnie i zjeżdza z większego miasta tylko 2 razy wiec po co mam jechać 70km jak on przyjezdza.. a super lekarz jedyny co mnie wyleczył a kiedyś inni z mojego miasta leczyli mnie 2 lata i nic a ten ok 4mc kuracji i jest juz wszytsko ok więc bardzo go lubie i mam chyba tylko do niego zaufanie.. wiec muszę tak czekac jak to napisałaś hehh na bezludziu heh.. pozdrawiam!

Aaaaaa takie wrotki :D Mój jest 3 razy w tygodniu wiec mam wielki komfort ze moge do niego isc kiedy chce ;) Ale ludzi u niego i tak jest masa...:D
NIe zapomnij napisac co u ginka trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&

Mononoke ja mam termin @ 10 wiec do wtorku mam czas ale spodziewam sie @ poniewaz staranka byly ograniczone nie z naszej winy:angry: tylko akurat w plodne moi rodzice spali za sciana:O

reklama
Nic nie dzwigałam nie przemęczałam się itd.. Teraz kręci mi się w głowie czuje się fatalnie a wszystkie giny w mieście są na urlopach,nie wiem ci mam robić

Do góry