reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

DODECZKO witaj jak tam brzusio rosnie ?

ja wlasnie wrocilam z miasta kupilam sobie klapeczki japonki na wakacje :) i sie zmeczylam rano znowu byly wymioty jak to mowi moj mezulek dzidzius nie daje o sobie zapomniec :) nasza mala Emilka lub Danielek:) miala byc Wiktoria ale mezowi sie zabardoz nie podba :)

reklama
Dzięki Dodeczko za słowo otuchy:) Ja też zawierzam swój los Bogu... Już mi tyle pomógł :) I wierzę że pomoże z fasolką :)

A u mnie przed chwilą z bloku obok też pojechała do kościółka para młoda i się rozmarzyłam...ach poszłabym sobie jeszcze raz w białej sukni przed ołtarz i powiedziała "tak" mojemu ukochanemu mężowi :)

U nas też ślubów dużo :) Samochody trąbią aż miło ;D I też, jak Ty, Agnezzz, chciałabym jeszcze raz iść do ołtarza w białej sukni, welonie do ziemi z moim Kochaniem złożyć przysięgę małżeńską :)

Ale się rozmarzyłam... :laugh:

Oj ....... ::) ja też bym jeszcze raz w białej sukni z moim mężusiem do ołtarza poszła, tym bardziej że już niedługo PIERWSZ ROCZNICA!!!

To bylo cos..biala suknia, wszystkie oczy skierowane w Twoja strone ....  ::) niedawno mielismy rocznice i nie obylo sie bez ogladania kasety ze slubu i weselicha ;) .. pozdrawiam i przesylam buziaki :)  :-*

Dodeczko buziaki dla ciebie i dzidzi :)

reklama
Pewnie, jednak to jest wydarzenie jedyne w swoim rodzaju, takie magiczne. I wiecie co, chociaz bardzo chciałabym przeżyć to jeszcze raz ta cała magia prysłaby niczym bańka mydlana. A to dlatego, że te nerwy, stres, niepewność przed niewiadomym sprawiają, że tą chwilę się tak mocno przeżywa. Teraz doskonale byśmy wiedziały co nas czeka i podeszłybyśmy do tego na luzie, a co za tym idzie nie byłoby to tak piękne. I pewnie dlatego ten dzień jest taki cudny, właśnie dlatego, że ma się go raz w życiu....
Teraz jedyne co pozostaje to pielęgnować tą miłość i żyć fantastycznymi wspomnieniami.

Do góry