reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Malinko wcale sie nie nakrecalam, ale jak widzialam ladnie rosnaca tempke to niestety przyszla nadzieja. Zobacze jak tempka bedzie sie zachowywala jutro, moze faktycznie jeszcze nie wszystko stracone. W koncu wiara czyni cuda...

A ja.....jestem tu nowa. I wlasnie dzis dowiedzialam sie ze bede miala dzidziusia.....bardzo mnie to zaskoczylo bo staralismy sie tylko przez jeden cykl i robilam sobie testy i wychodzily negatywne, az wkoncu @ przez 6 dni do mnie nie przychodzila i dzis robie test a tu dwie kreseczki :) Zaczelam sie bardzo bac......najbardziej rodzicow....ze swoim chlopakiem nie jestem zbyt dlugo, ale chcielismy tego.....a teraz strach. Co do objawow to czeste siusiu i zmeczenie. Jeny ! Co teraz bedzie ??

mam 24 . Tyle ze problem jest taki ze wczesniej spotykalam sie z innym chlopakiem i bylam z nim 3 lata. Zerwalam z nim bo poznalam kogos innego i stalo sie.....Kurde ciesze sie ze mam w sobie zycie....ale Ci rodzice :(

Dziewczynki to moj 11 DPO i wlasnie zrobilam test (musialam bo chcialam zaczac brac od jutra leki, ktorych nie mozna brac w ciazy) i niby test jest negatywny, ale jest w miejscu rozowej kreseczki cien (zreszta mama, ktora widziala test potwierdza, ze tam jest jakas slabiutenka kreseczka). Powtorze test za 2-3 dni rano i wtedy ewentualnie zaczne sie cieszyc. Powiem Wam jedno nie wierze, ze taki cud moglby spotkac mnie.

reklama
aleali nio to powtarzaj test i bedziemy sie cieszyc razem z toba :) a nie mowilam cuda sie zdarzaja buziaki

MALGOSIaa mozesz poczekac i po wizycie u lekarza i potwierdzeniu ciazy im powiedziec

Do góry