reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Na początku mnóstwo całusków na "Dzień Dobry" (choć już popołudniu ;) )
m.a.l.i.n.k.o. jak narazie to mój brzusio jest delikatnie zaokrąglony na dole ale nie żeby rósł :) tzn. zawsze miałam idealnie płaski brzuszek a teraz to mam taki prawdziwy brzuszek ;) Kochana współczuję mdłości ja też zwłaszcza na wieczór źle się czuję ale nie wymiotuję, trzymam kciuki aby jak najszybciej minęły Ci te okropne objawy wysyłane przez Kruszynkę :)
ilinko napewno pomoże jestem tego żywym dowodem i trzymam kciuki abyś Ty jak najszybciej mogła powiedzieć to samo :-*
MoniQa ślicznie dziękuję i wzajemnie przesyłam całuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusiątka :-*

Oh... ale się rozmarzyłam jak przeczytałam wasze notki na temat ślubu :) mmm ja też miałam najpiękniejszy dla mnie ślub i przeżycia :) Tak się z mężem stresowaliśmy aby wszystko było wporządku i byliśmy w totalnym szoku bo było 1000x lepiej niż mogło to nam się przyśnić :) i do dziś żyjemy w tej naszej cudnej bajce :) Agnezzz masz rację teraz trzeba tylko pielęgnować tę miłość :)
Pozdrawiam serdecznie ;D

reklama
Hmmm... no właśnie... Elżbietko pokazuj się nam tutaj szybciutko !! Czekamy z niecierpliwością na jakąkolwiek (dobrą :) ) wiadomość od Ciebie !!

Malinko poki co to wcale okresowo sie nie czuje. Mam zawroty glowy i troszke powiekszone piersi, ale nie odbieram tego jako objawow czegokolwiek. Jajniki daja o sobie znac od owu ale sa to tylko delikatne klucia naprzemienne obu jajnikow. Szyjka macicy jest nieco opuszczona i bardzo twarda, to akurat cos dziwnego bo w poprzednim cyklu byla rozpulchniona i nawet przed @ nie stwardniala. W srode mam swieto i chcialabym zrobic niespodzianke mojemu mezczyznie, ale dzisiejszy spadek zmienil moje plany :(

reklama
Do góry