reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
To znowu ja :) Mam powiedziec cos o sobie ....wiec moze to ze jestem ze Szczecina, mam 24 lata i studiuje, chociaz wczoraj mialam ostatni egzamin i jest do przodu wiec mam juz wakacje :) Co do dzidziusia to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chce !! Moje starania sa od miesiaca, wiec dopiero jestem po dniach plodnych w ktorych nic sie jednak nie stalo :( Zrobilam 5 testow !!! Wyszukiwalam paseczka drugiego nawet biorac test pod swiatlo :p ...ale niestety :( nie bylo mi dane ! Czekam na nastepne dni plodne i dawaj do lozeczka ( z waszych przepisow bedzie to na pewno pozycja od tylu - obrot - nogi na sciane i czekanie :p ) Szczerze mowiac myslalam, ze "robienie" dzidzi jest o wiele latwiejsze.....I takie to dla mnie dziwne....kiedys sie tak bardzo tego obawialam a teraz to moje marzenie, ktore nie chce sie spelnic :(

Elżbietko ja też nie mogę sie doczekać wiadomości od Ciebie:)
malinko jaki śliczny suwaczek ;) W końcu widzę jak Twa dzidzia rośnie ;)

wpadlam tylko na chwilke i poszukuje jakiego kolwiek postu Elzbietki!!martwie sie ze nic niepisze...a moze chce nam zrobic niespodzianke i trzyma nas w takim napieciu??W kazdym razie kochana Elzbietko trzymalismy kciuki i nadal trzymamy!!!I wybaczcie mi bo niepamietam ktora kobitka idzie jutro na slub a wydawalo mi sie ze to albo Dorka albo Elzbietka... :-[ ...wkazdym razie chcielismy z mezem zyczyc milej zabawy...i my jutro tez idziemy na wesele!!wypijemy tez dziewczyny wasze zdrowko!!!caluski!!!

Czesc dziewczyny, kurde nie wiem co sie dzieje.... termin @ juz mi minal 6 dni temu, piersi mnie strasznie bola, a wlasciwie sutki, ze dotknac sie nie moge. Okolo 5 tygodni temu mialam poronienie samoistne, nie musialam do szpitala. Lekarz powiedzial, ze mozemy starac sie od razu po krwawieniu, nie robiac przerwy. No coz wiec przytulalismy sie:)) ciekawe, co ze mna teraz jest... Czy to @ tak sie opoznia, czy moze:))) Boje sie kupowac testu... Chyba jeszcze poczekam ze 2 tygodnie...

: LILITH=to Elżbietka dziś bawi się na weselu..ja niestety nad ksiażkami dziś "swietuje"..chociaz poszalabym..ale jutro mam imprezkę i w niedzielę(dzis też miałam zaproszenie..ale niestety..głów musi być "trzeźwa":)
Aga29..zatestuj..taka niecierpliwosć chyba jest juz niepotrzebna..bo pewnie jesteś i teraz mogłabys swietować..a tak..zamartwiasz sie..

Dzieki Dorko za te slowa pocieszenia:))) Caly czas sie waham z tym testowaniem, ale moze masz racje... W kazdym razie w poniedzialek mam wizyte u gina, wiec pewnie mi bedzie w stanie powiedziec, co i jak. Ten weekend bedzie najdluzszym weekendem w moim zyciu:(( Musze sie czyms zajac, zeby nie myslec za duzo i nie przywolywac negatywnych mysli.

reklama
Elzbietka pisala, ze da znac dopiero w poniedzialek chyba, bo nie ma teraz dostepu do sieci...:))
Agnezzz masz bardzo zdrowe podejscie,
ja w tym miesiacu za bardzo sie obserwowalam, ale temperatury nie mierzylam, ani testow owulacyjnych nie robilam...
lezam tylko po baraszkowaniu z nogami do gory...:))))
ale i tak za bardzo przezywalam...

musze zajac sie czyms innym zeby w kolko nie myslec obsesyjnie o dziidzi:)))
A czuje ze @ sie zbliza...duzymi krokami...:(((((
aga29 - zrob sobie tescik, z takim opoznieniem @, masz duze szanse na to ze jestes w ciazy:)))
Malgos, niedlugo sie uda:)))) Nogi do gory i poducha pod pupe:))
Mam ogromna nadzieje, ze wkrotce wszystkie bedziemy mialy takie sliczne suwaczki jak malinka:)))

Do góry