reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Staram sie Aniu76 myslec pozytywnie, tylko chyba nie zabardzo mi to wychodzi... Ale po tak wielu milych slowach od was jest mi duzo lepiej!!:))) Jestem wam bardzo wdzieczna,mam nadzieje, ze spelni sie moje marzenie:))

Hej dziewczyny co do Elżbietki to wczoraj z samego rana koło 8 miałam okazję dosłownie przez kilkadziesiąt sekund na gg wymienić parę zdań. Nie omieszkałam również zapytać szybciutko o testowanie. No ale Elżbietka niestety już się zdążyła rozłączyć i nie odpisała mi....szkoda :(
Musimy więc uzbroić się w cierpliwość i czekać do poniedziałku.

reklama
Witam
jeku ale narzucacie tempo dziewczyny :) Tyyyyyle wiadomości mam do nadrobienia :)
Ja wyszłam za mąż w wieku 19 lat i też paplali że jestem w ciąży, nawet jedna baba po ślubie puściła plotkę że widziała u nas na balkonie pranie z dzidziaczka !! Co za idiotyzm !!
Elżbietko, Doreczkooraz wszystkie dziewczyny których pseudo niestety nie zdąrzę teraz wymienić... trzymam za Was kciuki strasznie mocno... tzn za Wasze FASOLUNIE NAJKOCHAŃSZE i naprawdę dziewczyny głowa do góry wszysteko będzie super wystarczy uwierzyć i powierzyć swój los Bogu... ja z mężem zaufaliśmy Mu całym sercem i zawsze będziemy... a On pobłogosławił nasz związek... Pozdrawiam i przesyłam wciąż świerze fluidki ;D

Do góry