reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Laski a nie zastanawia was, że każda z nas tą @ co dostała miała taką jaby wcale, inną niż zawsze i każda wcześniej miała objawy ciąży??:szok: chociaż ja podobnie jak karolciak nie robię sobie już po tym nadziei tylko tak poprostu mnie to zastanawia:szok:

reklama
To fakt też mi się to wydało dziwne:-)
Z Gabi miałam dziwnie
Dzień przed @ poszłam do gin że ni siara leci,po badaniu powiedziała że być może coś jest na rzeczy ale jeszcze za wcześnie.
Dostałam jakiejś takiej nie wiadomo jakiej@ i troche zgłupłam, chociaż cały czas byłam prawie pewna że jednak jest fasolka więc poszłam na usg tam babka powiedziała mi że nie jestem w ciąży(byłam gotowa jej wydrapać oczy:-D). Nie poddając się poszłam na bhcg i wynik wyszedł niejednoznaczny.
2 dni puzniej powtóżyłam i wyszedł pozytyw:-). Moja gin też nie kumała o co chodzi,przyjeła tą niby @ jako ostatnią @ i wyznaczyła termin porodu:-)
Oto i cała historia:-)

A tak na marginesie moja ukochana kawa jest mi obojętna a ulubione martini wzbudza we mnie we mnie odruch wymiotny:rofl2:

Ostatnia edycja:
faktycznie zakręcona historia:szok: no to może teraz jest u Ciebie powtórka z rozrywki;-) bo jak pokazuje hisotria z twoją drugą córką to jednak nie ma jak przeczucie kobiety;-) patrz ani lekarz ani usg nie wykryło a jednak byłaś:-) swoją drogą fajna ta babka co Ci usg robiła, że nic nie widziała:-D

Widziała coś co może być ciałkiem żółtym.
Dlatego róbcie usg tylko u gin a nie u radiologa bo oni pojęcia nie mają.
To tak jak gin miał by zrobić usg wątroby, wie gdzie jest i nic poza tym.

Hej dziewczyny
Na tej stronce są fajnie ujęte tabelarycznie możliwe objawy ciąży i od kiedy można sie ich spodziewać:) Czasem nasz umysł płata nam figle ale może to pomoże
Pozdrawiam

Objawy ci

Nie moge coś tej stronki otwożyć:-(
Najbardziej wkurza mnie to że objawy miałam tylko w ciąży a tym razem ?????:wściekła/y:
Wiecie co a ja tempke mam pod pacha od ok 2 tyg 35.4-35.8 a teraz na dole zmierzyłam 37,2 o co kman????

reklama
wiesz co być może dlatego, że kiedyś czytałam (już nie pamiętam gdzie), że ta temperatura pod pachą nie jest wogóle miarodajna i brana pod uwagę jeśli chodzi o temp, która ma pomóc określić etap cyklu bądź ewentualną ciążę, więc ja na twoim miejscu brałabym pod uwagę tę drugą:-)

Do góry