reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
To że pod pachą to wiem że mało wiarygodna,ale dziwi mnie różnica temperatur bo wszędzie podają że różnica wynosi ok 0.5 stopnia a u mnie jest 1.5 stopnia. :dry:
Troche zgłupłam i cholercia nie moge się doszukać wyników badań bhcg i usg z ciąży z Gabi wtedy bym sprawdziła daty i jak to dokładnie co do dnia jak z tą betką było.
Pewnie znowu się nakręcam ale piersi nadal mnie bolą.:tak:

Jak u was laseczki?????:-D Dzisiaj trochę mniej słońca:-D

Czytałam to już kiedyś:tak: rzeczywiście fajny artykuł.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Poziomki a kiedy bylas na badaniach czy dopiero idziesz? skoro mowisz ze podobnie mialas z gabi to moze jednak fasolcia:) trzymam mocno kciuki:tak:

Jeżeli do implantacji doszło ok 29 dc to na wszystko jeszcze za wcześnie bo lekarz wymaca dopiero od 5-6 tyg a usg ok 7tyg.
Dzisiaj od rana jade na krakersach żeby się nie zrzygać:baffled: :dry:,a piersi bolą nadal -nawet trochę bardziej

STUDENTKA 123- OJ qrcze jak mi przykro:-:)-:)-(tule Cie i trzymaj sie-wierze,ze znajdziecie jakies rozwiązanie,są banki nasienia i zawsze mozna tez pomyslec o inseminacji-choc to pewnie dla Twojego faceta nie bedzie latwa decyzja...jest adopcja tak jak piszesz....
bardzo mi przykro,ale tak jak napisalas-jesli pracuje w wysokich temp.to ona niszczy plemniczki-przeciez nawet zaleca sie dla facetów nie trzymac laptopa na kolanach bo on tez sie rozgrzewa i ma wplyw na jakość nasienia....

jestes Mu teraz potrzeba i Twoje wsparcie:blink:tule cie!!

Studentka - przede wszystkim bądźcie teraz przy sobie, przeczekajcie... Przecież się kochacie - a kochając się można każdą przeszkodę pokonać. Nic sobie nie wyrzucajcie, po prostu bądźcie przy sobie. Wierzę, że wszystko się między Wami ułoży.

ja dziś nic ne piszę bo mam takiego doła, że boję się innym psuć humor moimi wynurzeniami:dry::-:)frown::sad:
poziomki i ja przetrwałaś dzień??

karolciak jak psychiczne samopoczucie??

Kamia nie poddawaj się ,uszy do góry!!
Pisz pisz pisz pisz co Ci na wątrobie leży i wynurzaj się do bólu:tak:
Karolciak co u Cie????
Ja dziś trochę lepiej,wczoraj popołudniu też już było lepiej. We wtorek ide do gin i jak objawy się utrzymają to zrobie rano hcg.
Dostałam od gina globulki i wyczytałam że nie zaleca się ich w 1 trymestrze bo nie przeprowadzono odpowiednich badań więc dzisiaj biegne do apteki żeby dała mi coś innego.

reklama
Hej ja mam taki metlik wpracy ze sie wyrobic nie idzie...dopiero teraz znalazlam sekundke zeby zobaczyc co u Was slychac:-) Ale dobrze przynajmniej nie mysle tylko o dziecku:p
Kamia musimy sie czyms zajac ja tez wczoraj na chwile dola zalapalam bo zobaczylam fotke na nk jednej laski w ciazy... a poznala chlopaka 3 miesiace temu i est w 3 miesiacu ciazy...:] i widzicie jak to jest ... ale trudno pozniej sie okaze ze wogole nie zna faceta i zostanie sama z dzieckiem.. nie zycze jej tego ale tak niestety czesto jest..szybko slub bo dziecko a pozniej sie ludzie dopiero poznaja.. ja kocham mojego faceta i bardzo razem pragniemy tego dziecka i jak juz bedzie to takie wyczegane i wymarzone ze szalec za nim bedziemy i zorbimy wszytsko zeby bylo najszczesliwsze na swiecie( oczywiscie za bardzo rozpieszczac tez nie bedziemy) heheh
poziomki no lepwiej nie bierz bo nigdy nic nie wiadomo:) ja tez mialam przed okresem wziasc pigulke i po okresie isc na wypalanke ale mialam nadzieje ze nie dostane dlatego jej nie bralam a pozatym jak wspominalam chce pierw urozic dziecko a pozniej z nadzerka pozadek zrobic...musze isc na konsultacje do gina ale naprawde nie mam kiedy.. a co jeszcze to strasznie mi kregoslup nawala puchnie tak na dole i wieczorem chodzic nie potrafie i to mam od dluzszego czasu ale tez nie mam kiedy skoczyc do lekarza a to chyba dlatego tak mam bo prawdopodobnie po tacie mam jedna noge minimalnie dluzsza od drugiejpo tacie hehe musze sie wybrac bo niedlugo moze byc z tego problem moj kochany mowi ze mam troszke skrzywiony ten kregoslup:( a to naprawde nieprzyjemny bol:(
hehe ale sie rozpisalam ale sie tak dawno z wami nie nagadalam ze sie stesknilam :):tak:;-)

Do góry