reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

fajnie że się odezwałaś :-)
Nie zaniedbuj kręgosłupa im wcześniej tym lepiej!!!!
Kobiety zawsze łapią dołki:tak: najpierw na widok ciężarnych a potem na widok szczupłych dziewczyn ze sterczącymi piersiami:-D

reklama
Po wyjściu z toalety moge wracać spowrotem bo siusiam cały czas :-)
Byłam w aptece i kupiłam vagikal.

Wiecie co czytam pościki dziewczyn które używają "dopalaczy" żeby zajść-to musi być dopiero presja-biedne

Ostatnia edycja:
karolciak ja mam właśnie doła na podobnym tle jak ty:-( wczoraj się dowiedziałam, że taka babeczka, którą znam tak przeltonie jest 12 raz w ciązy(z czego 9 dziwnym trafem wcześniej "poroniła") i dobija mnie to, że takie to zachodzą nawet nie wiedząc kiedy a ty jedno byś chciał mieć i wielki problem:-( a do tego dziś wracając z pracy mijałam szpital położniczy i parkę która wchodziła ze szpitala z noworodkiem, zazdroszczę:-(

poziomki z tymi dołkami to masz rację, no ale cóż taki nasz urok:-)

karolciak ja mam właśnie doła na podobnym tle jak ty:-( wczoraj się dowiedziałam, że taka babeczka, którą znam tak przeltonie jest 12 raz w ciązy(z czego 9 dziwnym trafem wcześniej "poroniła") i dobija mnie to, że takie to zachodzą nawet nie wiedząc kiedy a ty jedno byś chciał mieć i wielki problem:-( a do tego dziś wracając z pracy mijałam szpital położniczy i parkę która wchodziła ze szpitala z noworodkiem, zazdroszczę:-(

poziomki z tymi dołkami to masz rację, no ale cóż taki nasz urok:-)

Kamia może to jakiś znak?????
Ja jak oglądałam z mamą ubranka dla maluszków i się strasznie zachwycałyśmy (jak nigdy) to miesiąc puzniej dowiedziałam się o Gabi

Kamia bo pocieszą trza!!:-)
Kurcze dziewczyny w pracy troche ale w domu tak mnie brzuch rozbolał(jak bym miała@) że zaległam. Teraz trochę przeszło i boli mniej,ale cały czas siusiam.:dry:
Mam nadzieje że wy się lepiej czujecie???
Kolorowych snów:-)

mnie od wczoraj kłuje i pobolewa prawy jajnik (może to na owulacje hurrrrrra!!!!!)-wiem wiem miałam się nie podniecać i nakręcać :zawstydzona/y:
poziomki jako twój baby boomowy doradca;-) kieruje cię dziś na betkę:tak: bez odwołania;-) objawów masz już cały worek więc jeśli coś jest na rzeczy to już wyjdzie:-) a jak pokazuje przeszłość twoje maluchu lubią robić niespodzianki więc czemu ten miałby być inny;-)

karolciak a jak Ty się czujesz??

Wiecie co czytam pościki dziewczyn które używają "dopalaczy" żeby zajść-to musi być dopiero presja-biedne
może głupie pytanie:zawstydzona/y: ale jakich dopalaczy???:szok: bo mam nadzieję, że nie takich jak myślę:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej ja to dzisiaj jestem postresowana zreszta juz od wczoraj..w pracy zamet nie mialam humoru to sie z moim poklocilam o glupote.... na przytulanka nawet nie mam ochoty bo po co sobie znowu robic nadzieje jak nic z tego nie wyjdzie:-(

Do góry