reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

pamietam zarwane noce nieraz spalam tylko po 3-4 godziny i sama nie wiem jak funkcjonowalm jak teraz sie nad tym zastanawiam ale jakies sily chyba wstepuja w kobiete bo normalnie mozna jeszcze cos zrobic nie wiem jak to jest moze jakies hormony dzialaja najgorsze sa pierwsze miesiace bo trzeba czesto wstawac i nie przespi sie raczej calej nocy a paulinka do tego cierpiala na kolki wiec spala w dzien a w nocy wyla

reklama
a ja to taki leniuch się zrobiłam żebym mogła spać całe noce i pół dnia. ledwo wytrzymuje teraz przy kompie, wstałam o 9.00 a już znowu bym pospała. jak wyjechałam do Zakopca i była brzydka pogoda to cały dzień przeleżałam w pokoju i spałam.
jeśle możecie mi dziewczynay napisać to mam takie pytanko, może bardziej prywatne...ile już przytyłyście od początku ciąży? bo moja waga trochę mnie martwi, ciągle mam ochotę na jedzenie i rosnę wzdłuż i wszerz. może to dla tego że przed ciążą schudłam trochę bo byłam przygruba a teraz nadrabiam.
pozdrawiam wszystkie mamy...przyszłe....

Nie wiecie kiedy mniej wiecej sie dzidzi obroci glowka w dol?

Bylismy u tesciow, spotkalismy ciotki mojego meza i oczywiscie sto pytan...a jak sie czujesz Malgosiu? a tamto.......... i kazdemu trza to samo mowic. Chyba sobie na czole wypisze ;-) Podroz, w sumie nie daleko 170 km, ale w sob 4 h (okropne korki spowodowane remontem) wymeczyla mnie. Maz zapowiedzial ze to na tyle podrozowania dla mnie poza wojewodztwo maloposkie, teraz niech to mnie i dzidzi odwiedzaja ;) w sobote zaczna ;-)

Megusek mi sie wydaje ze dzidzia moze zaczac sie ustawiac do porodu juz od 6-tego miesiaca wiec teraz na usg juz powinni na to zaczac zawracac uwage czy dziecka o sie przekreca czy nie ten moj maly urwis to tak srednio raz w tygodniu mi tak pozadnie zmieni ulozenie -odrazu widze po brzuchu inaczej sie uklada ....hihiihihi jeszce ma za duzo miejsca potem poklezy posciskany :laugh: ;)

nie wiem kiedy sie ustawia glowka w dol ale moja niunia to chyba ciagle jeszcze fikolki robi i sie kreci ;D ;D ;D a ostatnio w przeciagu tygodnia mialam 3 razy sluchanie serduszka i zawsze mala byla glowa w dol wiec moze od okolo 7 miesiaca ::)

Maja a mi dzis sie wydawalo ze Maly smyra mnie po pecherzu jak jechalam tramwajem tak gdzies tam w dole smiesznie bablowal ze az nie moglam sie powstrzymac zeby sie za brzuszek nie lapac...cud moj malutki.. :laugh: :laugh:

Pamiętam sama jak czekałam na listopad. Moja Agnieszka urodziła się dokładnie w terminie czyli 13 listopada o 2.30. Świetnie was rozumiem, że się niecierpliwicie, bo czekanie i myślówa, czy wszystko będzie dobrze jest okropna.
Ale tymczasem odpoczywajcie sobie ile się da, bo potem już luzu nie będzie.
Pozdrowionka. LISTOPADÓWKI GÓRĄ!!!!

Magdo dzieki za wsparcie moja ciocia jest z 13.11 powiem szczerze ze kawal cholery z niej....ale czekamy cierpliwie ostatnie podrygi naszego lenistwa i mozliwosci ponarzekania?!

reklama
Trudno mi uwierzyć, że to jeszcze 3 miesiące. Uwielbiam być w ciąży-czuję się taka wyjątkowo ważna :)
Ale z niecierpliwością czekam też na naszą córeczkę. Jakbym mogła to już bym ja ubierała, karmiła, kapała...

Do góry