pamietam zarwane noce nieraz spalam tylko po 3-4 godziny i sama nie wiem jak funkcjonowalm jak teraz sie nad tym zastanawiam ale jakies sily chyba wstepuja w kobiete bo normalnie mozna jeszcze cos zrobic nie wiem jak to jest moze jakies hormony dzialaja najgorsze sa pierwsze miesiace bo trzeba czesto wstawac i nie przespi sie raczej calej nocy a paulinka do tego cierpiala na kolki wiec spala w dzien a w nocy wyla
reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
a ja to taki leniuch się zrobiłam żebym mogła spać całe noce i pół dnia. ledwo wytrzymuje teraz przy kompie, wstałam o 9.00 a już znowu bym pospała. jak wyjechałam do Zakopca i była brzydka pogoda to cały dzień przeleżałam w pokoju i spałam.
jeśle możecie mi dziewczynay napisać to mam takie pytanko, może bardziej prywatne...ile już przytyłyście od początku ciąży? bo moja waga trochę mnie martwi, ciągle mam ochotę na jedzenie i rosnę wzdłuż i wszerz. może to dla tego że przed ciążą schudłam trochę bo byłam przygruba a teraz nadrabiam.
pozdrawiam wszystkie mamy...przyszłe....
jeśle możecie mi dziewczynay napisać to mam takie pytanko, może bardziej prywatne...ile już przytyłyście od początku ciąży? bo moja waga trochę mnie martwi, ciągle mam ochotę na jedzenie i rosnę wzdłuż i wszerz. może to dla tego że przed ciążą schudłam trochę bo byłam przygruba a teraz nadrabiam.
pozdrawiam wszystkie mamy...przyszłe....
Nie wiecie kiedy mniej wiecej sie dzidzi obroci glowka w dol?
Bylismy u tesciow, spotkalismy ciotki mojego meza i oczywiscie sto pytan...a jak sie czujesz Malgosiu? a tamto.......... i kazdemu trza to samo mowic. Chyba sobie na czole wypisze ;-) Podroz, w sumie nie daleko 170 km, ale w sob 4 h (okropne korki spowodowane remontem) wymeczyla mnie. Maz zapowiedzial ze to na tyle podrozowania dla mnie poza wojewodztwo maloposkie, teraz niech to mnie i dzidzi odwiedzaja w sobote zaczna ;-)
Bylismy u tesciow, spotkalismy ciotki mojego meza i oczywiscie sto pytan...a jak sie czujesz Malgosiu? a tamto.......... i kazdemu trza to samo mowic. Chyba sobie na czole wypisze ;-) Podroz, w sumie nie daleko 170 km, ale w sob 4 h (okropne korki spowodowane remontem) wymeczyla mnie. Maz zapowiedzial ze to na tyle podrozowania dla mnie poza wojewodztwo maloposkie, teraz niech to mnie i dzidzi odwiedzaja w sobote zaczna ;-)
Megusek mi sie wydaje ze dzidzia moze zaczac sie ustawiac do porodu juz od 6-tego miesiaca wiec teraz na usg juz powinni na to zaczac zawracac uwage czy dziecka o sie przekreca czy nie ten moj maly urwis to tak srednio raz w tygodniu mi tak pozadnie zmieni ulozenie -odrazu widze po brzuchu inaczej sie uklada ....hihiihihi jeszce ma za duzo miejsca potem poklezy posciskany :laugh:
M
maja33
Gość
nie wiem kiedy sie ustawia glowka w dol ale moja niunia to chyba ciagle jeszcze fikolki robi i sie kreci ;D ;D ;D a ostatnio w przeciagu tygodnia mialam 3 razy sluchanie serduszka i zawsze mala byla glowa w dol wiec moze od okolo 7 miesiaca :
Maja a mi dzis sie wydawalo ze Maly smyra mnie po pecherzu jak jechalam tramwajem tak gdzies tam w dole smiesznie bablowal ze az nie moglam sie powstrzymac zeby sie za brzuszek nie lapac...cud moj malutki.. :laugh: :laugh:
Pamiętam sama jak czekałam na listopad. Moja Agnieszka urodziła się dokładnie w terminie czyli 13 listopada o 2.30. Świetnie was rozumiem, że się niecierpliwicie, bo czekanie i myślówa, czy wszystko będzie dobrze jest okropna.
Ale tymczasem odpoczywajcie sobie ile się da, bo potem już luzu nie będzie.
Pozdrowionka. LISTOPADÓWKI GÓRĄ!!!!
Ale tymczasem odpoczywajcie sobie ile się da, bo potem już luzu nie będzie.
Pozdrowionka. LISTOPADÓWKI GÓRĄ!!!!
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Trudno mi uwierzyć, że to jeszcze 3 miesiące. Uwielbiam być w ciąży-czuję się taka wyjątkowo ważna
Ale z niecierpliwością czekam też na naszą córeczkę. Jakbym mogła to już bym ja ubierała, karmiła, kapała...
Ale z niecierpliwością czekam też na naszą córeczkę. Jakbym mogła to już bym ja ubierała, karmiła, kapała...