reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

a ja wolę myśleć, że zostały mi dwa miesiące, brzuchol jest juz dość uciążliwy, dla dzieciaka tez chyba bezpieczniej urodzić 2 tyg wcześniej niż przenosić.

reklama
Poprzednio miałam termin na 2 grudnia, a urodziłam 13go, tyle że nie znałam dokładnego dnia zapłodnienia. Nie myslę by coś było nie tak że później urodziłam, może tak miało być, a dzidzi wie kiedy wyjść :). Najgorsze jest to że się czeka ::), bo to już po terminie, a lepiej tak z nienacka kilka dni wcześniej.

Jeszcze troszkę... Ani się obejrzymy, jak to zleci... Będziemy tuliły nasze tak niecierpliwie oczekiwane dzieciaczki :laugh:
Póki co, codziennie mówię mojej Kruszynce, jak bardzo ją kochamy i jakim wielkim szczęściem jest dla nas.
Ja niestety od 4 miesiąca mam skurcze i każdy skurcz jest witany przeze mnie strachem. Teraz na szczęście już coraz mniejszym. Wiem, że mój dzieciaczek ma w tej chwili już bardzo bardzo duże szanse na przeżycie i to bez poważnych wad :)

Jeszcze tylko 68 dni!

ja też góralka żyję myślą że zostały mi 2 miesiące :laugh:. Tym bardziej że córeczkę urodziłam tydzien przed terminem, moja mama nas też zawsze przed terminem rodziła (ja to nawet 3 tygodnie wczesniej ) i masz rację lepiej do 3 tyg. wczesniej niz przenosic.

Blue dobrze, że o tym wspomniałaś, bo sobie przypomniałam, że ja też sie urodziłam przed terminem, oby poszło linią rodiznną :)

;D niezle sie przegadujecie mi sie teraz marzy dojscie do listopada....... ::)
A tyle dziewczyn ma problemy ze ochocho a to szyjka a to cos tam a to jeszce inne paskudztwo .... mnie powalilo a ordynator sie smial ze przyleciala zaryczana a wychodzi w usmiechach.

wyczytałam, że dzieciątko powinno się ustawić główką na dół w 36 tc, a w szkole rodzenia jest dziewczyna, której dopiero tydzień przed terminem się ustawiło prawidłowo i jeszcze ją straszą, że nie musi tak zostać

Ja JA sie cieszylam ze juz na miejscu a to moze sie jeszce wszytko pozmienaic? to zaczyma chyab go prosci zeby mu sie nie chcialo krecic... ::)

reklama
Lucyann prośby prośbami ale trochę perswazjii niezaszkodzi, proponuję ćwiczenia pomagające maleństwu w podjęciu jedynie słusznej decyzji ;)

Do góry