reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

a ja wolę myśleć, że zostały mi dwa miesiące, brzuchol jest juz dość uciążliwy, dla dzieciaka tez chyba bezpieczniej urodzić 2 tyg wcześniej niż przenosić.

reklama
Poprzednio miałam termin na 2 grudnia, a urodziłam 13go, tyle że nie znałam dokładnego dnia zapłodnienia. Nie myslę by coś było nie tak że później urodziłam, może tak miało być, a dzidzi wie kiedy wyjść :). Najgorsze jest to że się czeka ::), bo to już po terminie, a lepiej tak z nienacka kilka dni wcześniej.

Jeszcze troszkę... Ani się obejrzymy, jak to zleci... Będziemy tuliły nasze tak niecierpliwie oczekiwane dzieciaczki :laugh:
Póki co, codziennie mówię mojej Kruszynce, jak bardzo ją kochamy i jakim wielkim szczęściem jest dla nas.
Ja niestety od 4 miesiąca mam skurcze i każdy skurcz jest witany przeze mnie strachem. Teraz na szczęście już coraz mniejszym. Wiem, że mój dzieciaczek ma w tej chwili już bardzo bardzo duże szanse na przeżycie i to bez poważnych wad :)

Jeszcze tylko 68 dni!

ja też góralka żyję myślą że zostały mi 2 miesiące :laugh:. Tym bardziej że córeczkę urodziłam tydzien przed terminem, moja mama nas też zawsze przed terminem rodziła (ja to nawet 3 tygodnie wczesniej ) i masz rację lepiej do 3 tyg. wczesniej niz przenosic.

Blue dobrze, że o tym wspomniałaś, bo sobie przypomniałam, że ja też sie urodziłam przed terminem, oby poszło linią rodiznną :)

;D niezle sie przegadujecie mi sie teraz marzy dojscie do listopada....... ::)
A tyle dziewczyn ma problemy ze ochocho a to szyjka a to cos tam a to jeszce inne paskudztwo .... mnie powalilo a ordynator sie smial ze przyleciala zaryczana a wychodzi w usmiechach.

wyczytałam, że dzieciątko powinno się ustawić główką na dół w 36 tc, a w szkole rodzenia jest dziewczyna, której dopiero tydzień przed terminem się ustawiło prawidłowo i jeszcze ją straszą, że nie musi tak zostać

Ja JA sie cieszylam ze juz na miejscu a to moze sie jeszce wszytko pozmienaic? to zaczyma chyab go prosci zeby mu sie nie chcialo krecic... ::)

reklama
Lucyann prośby prośbami ale trochę perswazjii niezaszkodzi, proponuję ćwiczenia pomagające maleństwu w podjęciu jedynie słusznej decyzji ;)

Do góry