reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

czesc agnieszka i wielkie gratulacje :D

faktycznie czas leci szybciutko ani sie obejrzec jak bedziemy trzymac swoje dzidzi w ramionach ;D

reklama
Oj czasem boje sie ze ten czas tak szybko leci za chwile nie przespane noce bolace krocze po porodzie.......nie wiem czy mi sie tak spieszy??? ;D

W pełni się z tobą zgadzam Lucyann bo dopdopókiidzi w brzuszku to tyle spokoju potem same płacze, pieluszki, karmienie, a później ciężko upilnować.
I teraz będąc w drugiej ciąży już to wiem, siedzi sobie bobo bezpiecznie w brzuszku mamy ;)

a my wczoraj bylismy na chrzcinach, maz jest chrzestnym, i dzidzia dziewczynka taka kochana i taka grzeczna :)ma prawie pol roku, nie placze bez powodu i nie boi sie obcych tylko jak jej zaspiewalam o kaczce dziwaczce i w reku mialam taka kaczuszke do kapieli przy slowach "poprosze o kilo sera" jak zatkalam nos sie wystraszyla i zaplakala ;) a moze to od tego ze falszowalam? ;) A w kosciele bylo dziewiecioro dzieci chrzczonych a mojej szwagierki dzidzia najgrzeczniejsza :) :) i ja tesknie do niej juz ... moze nasze tez bedzie takie grzeczne? :) listopad juz niedlugo, bo czas leci szybko. A jestesmy juz kolezanki przy polmetku!

Dokładnie półmetek tuż tuż.
A czy Twoje dzidzi będzi takie grzeczne to sie okarze  ;), na pewno będzie najpiękniejszym, najukochańszym i wyjątkowym Twoim skarbem, bo bedzie TWOJE  :) :-*

Oj Dziewczyny najkochajsze u kogos.....a w domku na pewno pokaze co potrafi wierze w mala kobietke Megusek chyba nie ma takich kochanych na 100%dzieci??u mnie jak bedzie choc troche podobne do mnie to juz jest giganbtyczny problem a jak jeszce wezmie troche z tatusia to ja sie wyprowadzam zostawiam i juz sie boje jak szybko posiwieje nie farbuje wlosow ale chyba bede musiala niedlugo zaczac dlatego tak bardzo chialam dziewczynke.... ::)

Tak, Wiktorek u kogoś lub przy kimś to potrafi być bardzo grzeczny i wszyscy mówią jaki to z niego grzeczne dziecko. A wystarczy tylko że zostanie sam ze mną lub Romkiem to cyrki wyprawia, terrozyzuje nas, dosłownie diabełek wcielony /charakter po tatusiu :p ;D/ ::), ale jak powie - "musia kocha badzo" /czyt. Wiktorek kocha mamusie bardzo/ to serce sie weseli  :laugh:

i wlasnie to jest najpiekniejsze i warte nieprzespanych nocy :D uslyszec od dzieciaczka te slowa :D

moja paula jak byla noworodkiem to dala mi w kosc za to teraz jest naprawde grzeczna (wiadomo nie zawsze)ale w wiekszosci ;)

reklama
Rzeczywiście dziewczyny jest tak jak piszecie, z jednej strony nasze dziecko wydaje nam się najpiękniejsze i najkochańsze a z drugiej jak nam da popalic to wydaje się strasznym urwisem. Pamiętam jak rozmawiałam z sisotrą to mi powiedziała "już nie przesadzaj że masz niegrzeczne dziecko każdy tak o swoim mówi, że akurat jego jest niegrzeczne". Ale jak porównam sobie moją córkę z innymi dziecmi z dalszej rodziny czy przyjaciół i zanjomych to naprawdę dziękuję Bogu że dał mi taką córcię ;D bo okazuje się że wcale tak niegrzeczna nie jest a najfajniejsze są te momenty jak coś mała przeskrobie ja się złoszczę i krzyczę na nią jak mi już puszczą nerwy a ona "mamusiu kocham cię". Wtedy już wymiękam na dobre ::)

Załączniki

• 21062006.png
    21062006.png
    4,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 21062006.png
    21062006.png
    3,2 KB · Wyświetleń: 93
Do góry