reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

Cynamonka to super że odzyskałaś radość życia...przeżywałam coś bardzo podobnego więc wiem co czujesz. dla mnie ciąża to najwspanialszy okres w moim życiu. nigdy już się nie powtórzy bo nawet jak będę nosiła drugiego malucha to już inaczej z Lilą w tle. ale bardzo się cieszę że mogłam to przeżyć...

reklama
to prawda ze kazda ciaza jest inna :tak:paula tak kopala ze az mnie zebra bolaly:sorry2:
natomiast seba jakos malo ruchliwy byl:sorry2:za to teraz nadrabia:happy:

Mnie tez az wzielo na wspomnienia. Mnie po porodzie to najbardzie brakowalo kopniaczkow:-) Uwielbialam jej wieczorne figle w brzuszku:-)
Na drugie poki co sie nie zdecyduje za szybko. Boje sie znowu lezenia przez cala ciaze a poki co mam taki prawdopodobienstwo.Moze za kilka lat....;-)

Sikoreczko ślicznie wyglądałaś jako ciężarna...mi to trochę przybyło...nie ma co... :tak:. i Twoje dzieciaczki cudowne...

My planujemy drugie bobo za jakieś 6 lat dopiero. W sumie to mamy dwójkę: Haniuta i kredyt :dry:
Niezależnie od liczby nabranych kilogramów wszystkie babeczki w ciąży wyglądały ślicznie :tak:

Ja dostalam skurcze rano i nie wierzylam, ze rodze wiec:sprzatnelam mieszkanie, poszlam na zakupy, uprasowalam ciuchy, wzielam prysznic i ze skurczami co 2 min.o godz14,30 taksowka pojechalam rodzic:-)A o godz.17,15 tatus go uslyszal i zobaczyl, ja go zaobaczylam jak wybudzilam sie z narkozy o 19 i od razu byl za mna:-)Uwialbialam jego kopniaczki, bycie w ciazy,usg i na pewno zdecydujemy sie na drugie za jakies 2,3 lata chyba, ze mala istotka wybierze inna pore to oprzyjmiemy ja z otwartymi ramionami:-):-)

To pokaze wam swoj brzuchol:-)Z tych dwoch moj jes ten bialy jak maka po lewej;-)A to z moim malzem to polowa ciazy;-)Przed ostatnie miesac przed, ostatnie tydzien przed:-DPierwsze minuty na swiecie. Jestem w domku. Mama zaraz mnie przebierze. Moj wozek. Mam pol roczku. Jem cycusia. Mam miesac. W brzuszku, mam 15 tygodni.

W zeszłym roku o tej porze kończyliśmy urządzać nasze mieszkanie :-D. Kartony, nerwy z fachowcami za dychę itp. Potem się pokiełbasiło, bo przyplątało się nadciśnienie i o mały włos nie urodziłam w okolicach 24 października :baffled:, ale wyniki nie były takie złe i udało się dotrwać do listopada. Bardzo bałam się momentu kiedy dostanę skurczy i co wtedy :szok: i cieszę się, że ostatecznie miałam wywołany poród i nie trwało to długo. A ciążę wspominam dobrze, bo te komplikacje mnie nie zniechęciły i chętnie to powtórzę co najmniej raz :-D za dwa lata, a potem może za kolejne 3 :-D.

reklama
A to kilka fotek:
- pierwsze minuty na świecie
- z mamusią w domu dziadków
- nareszcie w swoim domku
- już mam miesiąc
- a tu pół roku, (ale rosnę!)

Do góry