reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

Uwielbiam takie ciepłe, słoneczne weekendy, całe dopołudnia spacerowałyśmy, potem na ogródku, zamiast obiadku grill i dzisiaj pierwszy raz w tym roku kawkę na tarasie piliśmy:-)
Dzieciaki cały dzień na powietrzu mam nadzieje, że będę jutro dłużej spali.
Do_ti a kiedy zostaniesz mamą? Wiesz już kto w brzuszku mieszka?
Lenka a Ty w domu z Adasiem?

Ja się odezwę w kwestii spacerku na pewno.

miłej niedzieli, bo jutro chyba nie będę miała czasu zajrzeć

reklama
Annaoj pierwszy termin był w połowie września, a teraz lekarz już mówił o końcówce sierpnia
ogródek, grilek, taras - cudownie
ja jedynie mogę wyjść na balkon :)

pozdrawiam dziewczynki i życzę miłej niedzieli

Cześć mamuśki i ciężarówki :-) a może jest jakaś mama albo przyszła mama z okolic 1000lecia :-)

Ostatnia edycja:
anna- w domku na razie, obronę mam w tym roku.Jeśli Adamek dostanie się do przedszkola, to pewnie pójdę do pracy.
Mieszkasz w Mikołowie?zazdroszczę :) byłam co prawda raz,ale strasznie mi się podobało miasto:) Mój S pochodzi z Mysłowic-Wesołej, a ja wcześniej na Giszowcu mieszkałam(też mi się bardzo podobało).

witam się, ależ się dzisiaj ochłodziło. Ja jestem strasznie niewyspana, teściowa Młodego nafutrowała słodyczami i oczywiście brzuszkowe problemy wróciły:baffled: Zła jestem na nią i na siebie też, że nie chciało mi się z Igorem dochodzić i znowu na tą złą wychodzić, no to mam. Muszę od lekarza skierowanie do gastrologa wziąść i się wybrać.
Lenka ja się bardzo obawiałam przeprowadzki, bo całe życie na Ligocie, ale muszę przyznać, że szybko się zaaklimatyzowałam, ludzie naprawdę są bardzo sympatyczni tutaj. W urzędach panie przemiłe, chętne do pomocy. Nie wiem może ja miałam takie szczęście, ale zupełnie inaczej niż w kce pod tym względem.
Do_ti to taki początek, fajnie. Ja to czasem myślę, że jeszcze chciałabym takiego maluszka, ale pewnie zostanie mi czekanie na moje bezdzietne przyjaciółki, aż się postarają.
uciekam pracować.

Ja jakoś nie umiem się zaaklimatyzować po przeprowadzce tutaj, choć dzielnica niczego sobie ;)
Zimno brrrrrrr
nawet na spacerek nie chce mi się iść. Tylko do sklepu i spowrotem

Miłej pracy pracusiom

witam
U nas znowu kłopoty brzuszkowe Igora wróciły. Znalazłam polecaną panią gastrolog, tylko wczoraj się nie mogłam dodzwonić, ale zdobyłam namiar na prywatny gabinet, to mam nadzieje, że tam się uda. Igor ma się już dobrze, tylko kto wie na jak długo
eek.gif

Do-ti a gdzie wczesniej mieszkałaś?
Coś nas mało, czyżby tak mało katowiczanek (chyba tak się piszę) na bb;-)

Niestety tak to jest z babciami i dziadkami futrują nasze dzieci słodyczami :( eh
a my musimy być te gorsze ;)
wcześniej mieszkałam w Knurowie niedaleko Gliwic

Dziewczynki, gdzie robiłyście o ile robiłyście ;) badania prenatalne
mi w jednej przychodni zaśpiewali 330 a w drugiej 400 za połówkowe z echo serca :/

reklama
hejka
ale mam dzisiaj MEGA lenia. Normalnie :szok: Tak mi się nic nie chcę. Pewnie będę tego żałować w poniedziałek, ale dzisiaj nic nie robię. A raczej oczywiście, że robię, siędzę sobie na bb:zawstydzona/y:
Do-ti ja robiłam u pani dr Włoch, też płaciłam ponad 300 z Alicją, z Igorem chyba 200 albo 250, ale mam do niej pełne zaufanie, więc uważam, że warto. Wszystko posprawdzała dokładnie.

Do góry