reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

Moja teraz ryczy najbardziej jak jest spiaca ...czy u Was tez sa takie sceny ???:eek:
Blanka też marudzi jak jest śpiąca. Marudzi bo płacze bardzo rzadko. Jak juz płacze to znaczy, że cos jej jest:tak: No i jak tak marudzi to wystarczy, że zaniosę ja do łóżeczka, dam pieluchę i ona w locie zasypia:tak:

reklama
Nimfi super ze Macius dostal butle ...nooo bynajmniej wiesz od czego ryczal ... glodny bidulek :-p;-)
Moja teraz ryczy najbardziej jak jest spiaca ...czy u Was tez sa takie sceny ???:eek:

:tak::tak::tak:
placze jak jest spiacy lub glodny... na szczescie ostatnio nie mecza nas bole brzuszka :-D Nieraz potrafi plakac z 10 min zanim zasnie :eek: Zamiast isc spac od razu :-p

nimfii ja mieszkam w Wieliczce. troche daleko. Jak mozesz to zapraszam do siebie :D albo umowimy sie gdzies w rynku.

Dobrze, ze zaczelas go dokarmiac.

Moj Maks strasznie marudzi i placze gdy jest spiacy. W domu to mi nie przeszkadza, ale np. w galerii czy na spacerach strasznie. Chce pochodzic po sklepach, a on placze :(

Ha. ..ja tez..taka Zosia - Samosia.. czasami juz mnie to wkurza, bo o ile zycie byloby latwiejsze..no ale tak juz mam, ze proszenie o pomoc nie chce mi przejsc przez gardlo.

Co do placzu przed zasnieciem....to piszcie dziewczyny, ze Wam dzieci placza, bo jak czytam ze tylu z Was dzieci przesypiaja pieknie nocki i sa radosne to ja juz mam wrazenie, ze tylko ja mam takiego ryczka..juz mi samej chce sie plakac:-(

Witam dawno nas tu nie było ale Nikola miała mega katar i potem doszła gorączka lekarze nie wiedzieli co jej jest bo niby zdrowa robiłyśmy badania i wszystko ok. I w końcu 26 maja wszystko się wyjaśniło moja córcia ząbkuje już jej wylazła jedynka na dole tak na ok 1mm:-)

Wow Paulusia :) gratulujemy pierwszego zabka.

Dziewczyny a moze by tak watek z rozszerzaniem diety? no wiecie, kiedy, co , ile? ja juz sie pogubilam. Wiem, ze po czwartym m-cu trzeba wprowadzic gluten, ale co i jak to juz pojecia nie mam.

yawla Maciek przesypia noc do 5 rano :tak: co nie zmienia faktu ze zanim zasnie to placze, a racej krzyczy i sie denerwuje chyba ze zmeczenia

w wątku kuchnia malucha jest conieco o rozszerzeniu diety

paulusia wiec widze ze kolejne zabkujace melnstwo :tak: mam nadzieje ze dajecie rade i nie jest bardzo marudna

Ponieważ zaczyna się sezon truskawkowy:tak: Chciałam zapytać czy któraś z Was odważyła się spróbować tych pyszności??:-)

Paulusia gratulujemy ząbka!! U nas widać już dwie białe kreseczki i pediatra potwierdziła, że to ząbki więc pewnie niedługo też się pochwalę.

reklama
Do góry