reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

Habciu-to masz super ze mieszkasz na takim osiedlu:tak:Zazdroszcze;-)
Golimku
z calym szacunkem,ale co to za przyjaciolka jak takie teksty do ciebie puszcza?Ja bym ja chyba zaraz urzadzila tak,ze sama by musiala na operacje zbierac:-D:-D:-D
Ja mam tutaj bardzo mnostwo znajomych,ale prawdziwej kolezanki nie mam niestety.moja przyjaciolka siedzi w Dublinie i na gg klikamy.bo ma tez mala coreczke.

reklama
ooo to ja na brak towarzystwa nie narzekam..tez mieszkam na nowym osiedlu..znam mnóstwo mam z dziećmi..codziennie chodzimy razem na spacery..nawet z jedną na telefon się zawsze umawiamy..ma córeczkę 6dni starszą od Blanki więc nie brakuje nam tematów do rozmów..poznałyśmy się w szkole rodzenia..jeszcze jedna mama ze szkoły rodzenia, kolejna ze szpitala..urodziła dwa dni szybciej..a zresztą na naszym osiedlu jest taki park..kumulacja mam z dziećmi i tak już się tam znamy prawie wszystkie..:tak::tak:

U nas pod blokiem jest estakada i pomiedzy bloczkami place zabaw :D Czasami jest taki natłok mam, ze ledwo sie miescimy :D Osiedle jest zamkniete i monitorowane :)

Mnie też brakuje towarzystwa i przykro mi, że żadna z Was nie jest z Poznania:-(
Niby moja "najlepsza" przyjaciółka ma ośmiomiesiecznego synka (ba nawet matką chrzestną jestem a ona ma być Heli) to kontakt jest marny, wiadomo mnie jest ciężko się z ruszyć z dwójką maluchów gdzieś dalej a jej się nie chce do mnie przyjeżdzać, mimo że mam ogród i dzieciaki mogłyby razem spędzić czasem na powietrzu. W ogóle chyba ma inne priorytety i ona nabija się zawsze z moich dzieci, że Franek ma nos jak Gołota a Helenka wygląda jak moja teściowa i mam na operacje plastyczną zbierać ;/
Miłe to nie jest:-(
:-)
za takie komentarze to ja bym chyba jej za chrzestną nie wzięła:no:

Golimek ja bym się z daleka od noej trzymała, ja wogóle omijam osoby które wokól siebie tworzą taki klimat.
Ja znowu mieszkam na osiedle gdzie też jest sporo mamuś ale większość ma szkraby parkami i głownie na placu zabaw siedzą a ja pochodzic lubie....
Mam za to za ścianą sąsiadeczkę bardzo fajną z synkiem o 4 msc starszym. Bardzo się lubimy tylko że jej synuś non stop chory jest i nie mamy jak się widywać bo nie chcę Oli zaraźic.Ale mam nadzieję, że to minie i już kombinujemy gdzie będziemy w lecie jeździć.
A 2 razy w tygodniu jeżdzę do mamy do centrum połaźic po ryneczku i sklepach i tam mam koleżankę w moim wieku , która ma dzieci tak jak ja tylko drugiego ma synka i też się spotykamy -najczęściej na kawce mrożonej a potem łazimy pól dnia. Tylko muszę autkiem jeździć z moją 2 więc trochę to upierdliwe. No ale cóz ....

Larkaa a my z dziewczynami z forum regionalnego własnie spotkanko szykujemy ? może tak spróbuj?jesteś na forum regionalnym?

ja ostatnio na regionalnym znalazlam sasiadki :tak: wiec moze jakis spacer nam wyjdzie :tak:

w rodzinie mam starsze dzieciaki ok 2-7lat, nikogo mlodszego. Za to koledze urodzil sie syn w ten weekend wiec mamy choc jednego rowiesnika :-D oprucz tego moje cztery kolezanki z pracy maja dzieciaczki z 2008 i 2009 roku no ale nie mam z nimi kontaktu bo mieszkaja poza Krakowem :-(

reklama
Do góry