tak tak to aktivbabyZalezy jakich pieluch uzywamy .Ktores pampki maja taki wklad,ze czuc mocno,ale nie pamietam teraz ktore.
reklama
trojki z aloesem tez bardzo czuctak tak to aktivbaby
z kina wróciłam i dzidzia spała...ponoc zasnęła zaraz jak wyszłam, a pomyslałam, że fajnie jak sam na sam zostanie z tatą. A tu, lipa , przespała całośc a jak wróciłam to cycus się przydał. Ale ważne ze nie musiał dokarmiać ...:-)
z kina wróciłam i dzidzia spała...ponoc zasnęła zaraz jak wyszłam, a pomyslałam, że fajnie jak sam na sam zostanie z tatą. A tu, lipa , przespała całośc a jak wróciłam to cycus się przydał. Ale ważne ze nie musiał dokarmiać ...:-)
u nas tak samo - jak maly zostanie z tata to cudownie sie wycisza i zasypia...nawet na macie na podlodze, albo w lezaczku, czego ze mna nigdy nie zrobi...wiec jak sie potem skarze ze ciezki dzien mialam, to mąż sie dziwnie patrzy. moze dzieciaki musza od nas tez troche odpoczac...
lajfik
Kuba i Kaja;*
trojki z aloesem tez bardzo czuc
dokladnie ! ;-)
ana545
Mama Gabrysia
my teraz przerzucilismy sie z dady na te z lidla. Sa o wiele mieksze, bardzo chłonne i długir (kupa nie wyplywa plecami ). A kosztuja tylko 25 zł za 50 szt. rozmiaru 4.
Habcia Myslalam czy by ich nie sprobowac czyli polecasz ?
ana545
Mama Gabrysia
:-)ana my też ich używaliśmy przy kacperku i są fajne teraz pewnie niedługo też się na nie przerzucimy bo do lidla mamy bliżej niż do Biedronki
reklama
Habcia Myslalam czy by ich nie sprobowac czyli polecasz ?
Tak zdecydowanie polecam. Probowałam też tych z rossmana, ale nam kompletnie nie pasowały. Były za krótkie, mimo tego iz byl to rozmiar 4. Kupka za kazdym razem wychodzila tyłem ;/