reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

Moj sie strasznie denerwuje jak je,wyma**uje raczkami puszcza butelke,pociagnie troche znow puszcza i sie zlosci-czasami zje normalnie a czasami to juz nie mam sily do niego.
Jak chcialam tutaj skierowanie na badania to mi Polska doktorka powiedziala ze jak siku i kupe robi to wszystko jest ok:baffled:

ponoc to norma w 3-4 m-cu. za duzo rzeczy interesuje nasze maluchy i szkoda im czasu na jedzenie - tak mowi teoria ;) kiedys w nocy karmilam przy lampce jak swieczka i bylo ok, teraz musze po ciemku, bo malego tak interesuje ta lampka ze cycka ma gdzieś:baffled:

reklama
Nimfi a robilas synkowi jakies badania?
Mocz,posiewy morfologia?
Bo czytalam ze jak dzieci nie maja apetytu to moga miec anemie,jak za malo przybieraja to bakterie w moczu:crazy:
Moj sie strasznie denerwuje jak je,wyma**uje raczkami puszcza butelke,pociagnie troche znow puszcza i sie zlosci-czasami zje normalnie a czasami to juz nie mam sily do niego.
Jak chcialam tutaj skierowanie na badania to mi Polska doktorka powiedziala ze jak siku i kupe robi to wszystko jest ok:baffled:

Po prostu rozwalają mnie takie teksty lekarzy :wściekła/y: Moja też robi siku i kupę, a jednak coś tam jest nie ok. Po co to wybiera zawód lekarza, jak potem wszystko na odwal. A pretensje są do rodziców, że zaniedbali :wściekła/y::wściekła/y:

Ewelcia moja córcia też się tak zachowywała w trakcie jedzenia i dlatego lekarz skierował na badania. To może być objawem niedokrwistości, bakterii w moczu, jakiejś innej infekcji, a także zwykłego ząbkowania. Ale lepiej wykluczyć to gorsze i zrobić badania.

no ja przed chwila zjadlam pare truskaweczek z własnego ogrodeczka;-)zobaczymy czy bedzie jakas reakcja
Ewelcia to po co prosisz lekarke o skierowanie, skoro tak gada to sama dla własnego spokoju idz i zrób prywatnie

nathalie ja już się tak wściekam, ż gdybym miała laktator to bym sobie ściągnęła pokarm i dodała jakieś kaszki, żeby młoda dłużej najedzona była
ale go nie mam i nie kupię bo mi szkoda kasy :)

larkaa w krakowie mozna tez wyporzyczac laktatory :tak: moze i u was...

agniesia ewelcia
u Macka nie widze problemow z sikaniem... moczy tyle pieluch ze zchodzi z 15 dziennie:sorry: nie widze tez zeby sie meczyl jakos albo sprawialo mu to trudnosc... co do anemi albo zabkowania - to bardziej mozliwe

larkaa jest wypożyczalnia na Glinianej. Tam jest poradnia laktacyjna i pożyczają fajny sprzęt a nie to co można w sklepie kupić. Oczywiście koszty też są. Żeby ściągać z jednego cyca musisz kupić tam taką butelkę z akcesoriami i koszt tego to 45zl, pierwsza doba 20zł, a następne po 6zł. Zawsze można spróbować.

reklama
Do góry