ewelcia mnie w Polsce tez caly czas mowia ze wszystko jest ok no i chyba trzeba sie leczyc na wlasna reke.... kiedys jak malego dokarmialam bo ciagle byl glodny to potem przy wazeniu okazalo sie ze przybral 900g w 3 tygodnie i lekarka zabronila dokarmiac... wiec nie dokarmialam malego przez kolejne 3 tygodnie (musialam sie niezle napracowac przy nim bo mimo to maluszek byl glodny nieraz, ale uspokajal sie po jakiejs chwili placzu) wtedy przybral na wadze tylko 200g :-( teraz juz nie zamierzam sluchac lekarzy - jak widze ze glodny a nie mam mleczka wiecej to mu dam butle... musi mu waga jakos wyjsc na prosta
antar przerwami w karmieniu sie nie martw... moj robi czasem przerwy 5 godz
daggy jestem zaskoczona zachowaniem Macka bo do tej pory wiekszosc karmien konczylo sie placzem a teraz po kilku minutach taki spokuj i przestal szukac piersi do cimkania zaraz po jedznieu - czyli najedzony
antar przerwami w karmieniu sie nie martw... moj robi czasem przerwy 5 godz
daggy jestem zaskoczona zachowaniem Macka bo do tej pory wiekszosc karmien konczylo sie placzem a teraz po kilku minutach taki spokuj i przestal szukac piersi do cimkania zaraz po jedznieu - czyli najedzony