habcia u nas było - jest tak samo. Przez kilka dni było lepiej, ale dziś znów ten problem. Koleżanka poradziła abym zbadała mocz, bo u jej córki było tak samo i miała bakterie. No i u nas też te bakterie w moczu są...moj terrorysta nawet prz karmieniu butla wygina sie, kreci na wszystkie strony a jak z butla za nim przy piersi nie usiedzi w jednej pozycji. tylko w nocy
reklama
habcia u nas było - jest tak samo. Przez kilka dni było lepiej, ale dziś znów ten problem. Koleżanka poradziła abym zbadała mocz, bo u jej córki było tak samo i miała bakterie. No i u nas też te bakterie w moczu są...
Dzieki za rade. Porozmawiam o tym z pediatrą. Ciekawe czy da mi skierowanie. Mam nadzieje, że tak.
Habcia od samego odciągania to raczej nie ruszysz laktacji( odciagając zachoujesz ją na właściwym poziomie), tylko dziecko pobudza wydzielanie prolaktyny- a ta odpowiedzialna jest za wypływ mleka. Ja nie pobudziałabym laktacji nie przystawiając Zosi- wogóle nie ma lepszego laktatora niż dziecko.Chyba że masz laktator z jakąs silikonową wkładką i odciagasz myśląc o Maksiu
dziewczyny, ja tak troche z innej strony tego karmienia zahacze jesli temat byl juz poruszany to sie nie denerwujcie, bo ja tu nowa :-) napiszcie jak walczycie z rozstepami na piersiach? na brzuchu ani jednego nie mam, bo smarowalam mustella przez cala ciaze. ale za to cycki sa w oplakanym stanie czytalam tez o ujedrnianiu strumieniami cieplej i zimnej wody, ale na razie boje sie, ze moge je przeziebic i tylko klopot bedzie, wiec z ta metoda poczekam do konca karmienia...
Nathalie
Fan(ka)
Labudka Ziaja ma masło ujędrniające na rozstępy - Ziaja Ziajka Masło ujędrniające po porodzie Może to by je złagodziło?
Habcia jestem tego samego zdania co Antar. Nie ma to jak dzidzia, nic tego nie zastapi. Czemu Maksiu nie chce piersi? (może powinnam się odpowiednio daleko cofnąć, żeby przeczytać, ale nie mam podglądu dalej w tył ;-) ) Może idź do poradni laktacyjnej jesli masz taka możliwość.
Moja Fionka wariuje! Dziś jadła praktycznie co godzinę z wyjątkiem 3-godzinnej przerwy na drzemkę. W ogóle to nie moge jej ostatnio wziąć na ręce bo od razu płacze i skula się w stronę cycków i gryzie mi koszulkę chcąc sie dorwać do wodopoju.
Habcia jestem tego samego zdania co Antar. Nie ma to jak dzidzia, nic tego nie zastapi. Czemu Maksiu nie chce piersi? (może powinnam się odpowiednio daleko cofnąć, żeby przeczytać, ale nie mam podglądu dalej w tył ;-) ) Może idź do poradni laktacyjnej jesli masz taka możliwość.
Moja Fionka wariuje! Dziś jadła praktycznie co godzinę z wyjątkiem 3-godzinnej przerwy na drzemkę. W ogóle to nie moge jej ostatnio wziąć na ręce bo od razu płacze i skula się w stronę cycków i gryzie mi koszulkę chcąc sie dorwać do wodopoju.
reklama