reklama
Antar buziaki dla Zosieńki.
U nas brzuszek się unormował Wczoraj nawet zjadłam trochę winogron i było ok - a jeszcze 3 tygodnie temu brzuszko bolało. Nawet kupka teraz idzie dużo łatwiej nie musi tak długo ":siedzieć na kibelku" Ja już też próbowałam orzechów włoskich i laskowych i nic nie było. Wciąż trochę boję się spróbować cytrusów, ale może za tydzień, jak przekroczymy te magiczne 3 miesiące to spróbuję.
No i zauważam już podwyższoną temperaturę powietrza - Wercia częściej chce do cyca, ale tylko leciutko possa i koniec - pić się chce
U nas brzuszek się unormował Wczoraj nawet zjadłam trochę winogron i było ok - a jeszcze 3 tygodnie temu brzuszko bolało. Nawet kupka teraz idzie dużo łatwiej nie musi tak długo ":siedzieć na kibelku" Ja już też próbowałam orzechów włoskich i laskowych i nic nie było. Wciąż trochę boję się spróbować cytrusów, ale może za tydzień, jak przekroczymy te magiczne 3 miesiące to spróbuję.
No i zauważam już podwyższoną temperaturę powietrza - Wercia częściej chce do cyca, ale tylko leciutko possa i koniec - pić się chce
ja juz jem cytrusy, ale tak po troszku i Malemu tez nic nie jest KOlki się wreszcie skonczyly
Cebulka i szczypiorek są na porządku dziennym. mniam mniam
Czekoladę jem od dawna. Odkad Maks mial miesiac i nic się nie dzieje.
No i codziennie kawka
Cebulka i szczypiorek są na porządku dziennym. mniam mniam
Czekoladę jem od dawna. Odkad Maks mial miesiac i nic się nie dzieje.
No i codziennie kawka
Dopiero probuje eksperymentow czekolade jadam - jedna kostke dziennie albo jakas pralinke aby nie przedobrzyc i jest ok ;-) Powoli przywracam produkty ktore wczesniej odstawilam np jajka, jogurty, smietana.... Nastepnie pokusze sie na miesko drobiowe, jakies nowe zupy, delikatni9e podsmazone miesko do sosu...
ale kwasne rzeczy , cytrusy, kapuste, groch... to odkladam w daleka przyszlosc jak juz bole brzuszka znikna na dobre
ale kwasne rzeczy , cytrusy, kapuste, groch... to odkladam w daleka przyszlosc jak juz bole brzuszka znikna na dobre
reklama