zapmarta
Karolkowa mama
Nathalie, ja już od jakiegoś czasu dokarmiam Karola modyfikowanym, bo nie mam tyle pokarmu, żeby wykarmić moje dziecię, niestety...
Powodzenia !
Powodzenia !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myję buźkę raz dziennie, ale oczywiście jak się jej uleje to wycieram chusteczką nawilzoną. Nie ślini sie aż tak, zeby ją myć.
Myślę powoli o tym, żeby zacząć dokarmiac małą butlą. nie wiem czemu ale nie moge wycisnąć z moich cycków wystarczającej ilości mleka. Gdybym chiała wyjść musiałabym chyba odciągnąć z 5 razy albo więcej, zeby starczyło na 2 karmienia, i przypuszczam, ze Fionka byłaby głodna. Za 2 tygodnie jedziemy do Polski i tam planujemy spotykac się ze znajomymi wieczorami, dnie tez bedziemy spędzac aktywnie, wiec na pewno nie bedę miała czasu, zeby siedziec z laktatorem. :-( Nie podoba mi się za bardzo to rozwiązanie ale nie mam innych pomysłów. Co o tym myślicie? Próbowałyście już tak robić?
Antar, ja to bym nie dała rady myć buźkę po każdym ślinieniu, bo mała ślini się non stop![]()
dziennie czy jednorazowo??nathalie ja tez dokarmiam od dluzszego czasu bo maly nie chcial jesc z piersia laktatorem amlutko wyciagam... teraz zjada ok 200ml z piersi a reszta to modyfikowane
![]()
mam tak samo. Ostatnio chciałam zacząć robić zapasy mleczka żeby mieć do kaszek czy kleików, ale ściągam max 10 ml popołudniami czy wieczorem i to nawet przez 20 minutJa mam podobny problem, tzn. maly sie najada, ale kiedy probuje odciagnac pokarm, to jakos go tak malo![]()