reklama
Antar, ja to bym nie dała rady myć buźkę po każdym ślinieniu, bo mała ślini się non stopJa z koleji yję Zosi buźkę przy każdym slinieniu lub ulaniu a i tak ma przesuszone policzki nie mówiąc o reszcie ciałka. Też używam specjalnych aptecznych kosmetyków ale póki co problem wciąż jest.
lajfik
Kuba i Kaja;*
:-)ja młodej myje buzie raz dziennie nie ma potrzeby więcej
Ja toże ;-)ja młodej myje buzie raz dziennie nie ma potrzeby więcej
ana545
Mama Gabrysia
ja młodej myje buzie raz dziennie nie ma potrzeby więcej
Ja tez ale mala wyypka jest nie stosuje tez dla niego kremow do twarzy nie wiem czy trzeba wiem ze Daggy uzywa a inne mamusie?
Ja używam kremu Oilatum. Smaruję zawsze po kąpieli i przed wyjściem na dwór - choć czasami uda mi się zapomnieć przed spacerkiem Próbowałam używać kremu z filtrem przeciwsłonecznym, ale Weroniczka ma po nim wysypkę.Ja tez ale mala wyypka jest nie stosuje tez dla niego kremow do twarzy nie wiem czy trzeba wiem ze Daggy uzywa a inne mamusie?
reklama
Nathalie
Fan(ka)
Ja myję buźkę raz dziennie, ale oczywiście jak się jej uleje to wycieram chusteczką nawilzoną. Nie ślini sie aż tak, zeby ją myć.
Myślę powoli o tym, żeby zacząć dokarmiac małą butlą. nie wiem czemu ale nie moge wycisnąć z moich cycków wystarczającej ilości mleka. Gdybym chiała wyjść musiałabym chyba odciągnąć z 5 razy albo więcej, zeby starczyło na 2 karmienia, i przypuszczam, ze Fionka byłaby głodna. Za 2 tygodnie jedziemy do Polski i tam planujemy spotykac się ze znajomymi wieczorami, dnie tez bedziemy spędzac aktywnie, wiec na pewno nie bedę miała czasu, zeby siedziec z laktatorem. :-( Nie podoba mi się za bardzo to rozwiązanie ale nie mam innych pomysłów. Co o tym myślicie? Próbowałyście już tak robić?
Myślę powoli o tym, żeby zacząć dokarmiac małą butlą. nie wiem czemu ale nie moge wycisnąć z moich cycków wystarczającej ilości mleka. Gdybym chiała wyjść musiałabym chyba odciągnąć z 5 razy albo więcej, zeby starczyło na 2 karmienia, i przypuszczam, ze Fionka byłaby głodna. Za 2 tygodnie jedziemy do Polski i tam planujemy spotykac się ze znajomymi wieczorami, dnie tez bedziemy spędzac aktywnie, wiec na pewno nie bedę miała czasu, zeby siedziec z laktatorem. :-( Nie podoba mi się za bardzo to rozwiązanie ale nie mam innych pomysłów. Co o tym myślicie? Próbowałyście już tak robić?