reklama
Antar, ja to bym nie dała rady myć buźkę po każdym ślinieniu, bo mała ślini się non stopJa z koleji yję Zosi buźkę przy każdym slinieniu lub ulaniu a i tak ma przesuszone policzki nie mówiąc o reszcie ciałka. Też używam specjalnych aptecznych kosmetyków ale póki co problem wciąż jest.

lajfik
Kuba i Kaja;*
ja młodej myje buzie raz dziennienie ma potrzeby więcej
![]()

Ja tożeja młodej myje buzie raz dziennienie ma potrzeby więcej
![]()

ana545
Mama Gabrysia
ja młodej myje buzie raz dziennienie ma potrzeby więcej
![]()
Ja tez ale mala wyypka jest nie stosuje tez dla niego kremow do twarzy nie wiem czy trzeba wiem ze Daggy uzywa a inne mamusie?
Ja używam kremu Oilatum. Smaruję zawsze po kąpieli i przed wyjściem na dwór - choć czasami uda mi się zapomnieć przed spacerkiemJa tez ale mala wyypka jest nie stosuje tez dla niego kremow do twarzy nie wiem czy trzeba wiem ze Daggy uzywa a inne mamusie?

reklama
Nathalie
Fan(ka)
Ja myję buźkę raz dziennie, ale oczywiście jak się jej uleje to wycieram chusteczką nawilzoną. Nie ślini sie aż tak, zeby ją myć.
Myślę powoli o tym, żeby zacząć dokarmiac małą butlą. nie wiem czemu ale nie moge wycisnąć z moich cycków wystarczającej ilości mleka. Gdybym chiała wyjść musiałabym chyba odciągnąć z 5 razy albo więcej, zeby starczyło na 2 karmienia, i przypuszczam, ze Fionka byłaby głodna. Za 2 tygodnie jedziemy do Polski i tam planujemy spotykac się ze znajomymi wieczorami, dnie tez bedziemy spędzac aktywnie, wiec na pewno nie bedę miała czasu, zeby siedziec z laktatorem. :-( Nie podoba mi się za bardzo to rozwiązanie ale nie mam innych pomysłów. Co o tym myślicie? Próbowałyście już tak robić?
Myślę powoli o tym, żeby zacząć dokarmiac małą butlą. nie wiem czemu ale nie moge wycisnąć z moich cycków wystarczającej ilości mleka. Gdybym chiała wyjść musiałabym chyba odciągnąć z 5 razy albo więcej, zeby starczyło na 2 karmienia, i przypuszczam, ze Fionka byłaby głodna. Za 2 tygodnie jedziemy do Polski i tam planujemy spotykac się ze znajomymi wieczorami, dnie tez bedziemy spędzac aktywnie, wiec na pewno nie bedę miała czasu, zeby siedziec z laktatorem. :-( Nie podoba mi się za bardzo to rozwiązanie ale nie mam innych pomysłów. Co o tym myślicie? Próbowałyście już tak robić?