reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

Ja z koleji yję Zosi buźkę przy każdym slinieniu lub ulaniu a i tak ma przesuszone policzki nie mówiąc o reszcie ciałka. Też używam specjalnych aptecznych kosmetyków ale póki co problem wciąż jest.

reklama
Ja z koleji yję Zosi buźkę przy każdym slinieniu lub ulaniu a i tak ma przesuszone policzki nie mówiąc o reszcie ciałka. Też używam specjalnych aptecznych kosmetyków ale póki co problem wciąż jest.
Antar, ja to bym nie dała rady myć buźkę po każdym ślinieniu, bo mała ślini się non stop :-D

Ja ma pieluszke tetrowa pod reka i my przecieram slinke :tak: albo jak uleje to tez... a buzke i rączki przemywam kilka razy na dzien bo az sie lepią od tego...

Ja tez ale mala wyypka jest nie stosuje tez dla niego kremow do twarzy nie wiem czy trzeba wiem ze Daggy uzywa a inne mamusie?
Ja używam kremu Oilatum. Smaruję zawsze po kąpieli i przed wyjściem na dwór - choć czasami uda mi się zapomnieć przed spacerkiem :zawstydzona/y: Próbowałam używać kremu z filtrem przeciwsłonecznym, ale Weroniczka ma po nim wysypkę.

reklama
Ja myję buźkę raz dziennie, ale oczywiście jak się jej uleje to wycieram chusteczką nawilzoną. Nie ślini sie aż tak, zeby ją myć.

Myślę powoli o tym, żeby zacząć dokarmiac małą butlą. nie wiem czemu ale nie moge wycisnąć z moich cycków wystarczającej ilości mleka. Gdybym chiała wyjść musiałabym chyba odciągnąć z 5 razy albo więcej, zeby starczyło na 2 karmienia, i przypuszczam, ze Fionka byłaby głodna. Za 2 tygodnie jedziemy do Polski i tam planujemy spotykac się ze znajomymi wieczorami, dnie tez bedziemy spędzac aktywnie, wiec na pewno nie bedę miała czasu, zeby siedziec z laktatorem. :-( Nie podoba mi się za bardzo to rozwiązanie ale nie mam innych pomysłów. Co o tym myślicie? Próbowałyście już tak robić?

Do góry