reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

Dziewczyny to przerąbane macie z tą dietą. ja na początku też muiałam ograniczyć nabiał bo jadła m go w 99% posiłkach ale teraz już jem normalnie.

Wczoraj jadłam truskawki i czekam czy go nie wyspie jak na razie spokój. a powiedzcie do ilu dni może pojawić się wysypka?? czy jeśli miałaby się pojawić to już by była??

Cypuś też piszczy z radości:tak::tak:i tez kocham ten czas wieczorkiem kiedy moje dzieci już śpia;-)

reklama
oj rozumiem Was dziewczyny tez byłam na takiej diecie dwa tygodnie ale jakos dałam rade mimo ze uwielbiam nabiał i inne rzeczy mogly by dla mnie nie istniec, no ale cóz jak trzeba bylo to trzeba;-)

DZiewczyny ja właśnie też zaczynam dietę beznabiałową i dla mnie to też masakra. Tylko, że u nas nie ma żadnej wysypki a jedynie rzadkie, śmierdzące i śluzowate kupki, no i prężenie się i stękanie całymi dniami. Do tego mała cały czas marudna. Dłużej niż 10 minut nie pobędzie się sama, a zabawki denerwują ją już po 2 minutach :-(

DZiewczyny ja właśnie też zaczynam dietę beznabiałową i dla mnie to też masakra. Tylko, że u nas nie ma żadnej wysypki a jedynie rzadkie, śmierdzące i śluzowate kupki, no i prężenie się i stękanie całymi dniami. Do tego mała cały czas marudna. Dłużej niż 10 minut nie pobędzie się sama, a zabawki denerwują ją już po 2 minutach :-(
a czemu musisz stosowac diete?

No właśnie ze względu na te problemy brzuszkowe. Sama nie jestem do tego przekonana, ale chcę mieć pewność, że w niczym nie zawaliłam. U nas te ciągłe prężenia, stękania itp są od samego początku, ale do tej pory nie było to zwalane na alergie na białko. Ostatnio mała miała bakterie w moczu, jednak było ich tak niewiele. W piątek robię kontrolne badanie, więc zobaczymy czy to już wyleczone. Mi się wydaje bardziej, że to jeszcze pozostałość po antybiotyku, ewentualnie nie dojada. Od czasu infekcji jadła mniej i teraz czuję, że mam mniej pokarmu w piersiach. Chyba trzeba będzie podawać więcej modyfikowanego, albo już wprowadzać nowości. Zobaczymy. Lekarz chce sprawdzić czy to alergia na mleko krowie, to sprawdzamy.:zawstydzona/y:

jak trzeba sprawdzic to trzeba ...nie ma zmiluj sie :confused2::sorry:
witaj w klubie ...

Dziewczyny to dawajcie teraz przepisy ....co wcinacie :laugh2::-p
np. na kolacje i sniadania .....oprocz kanapek ;-)

reklama
o rany to super Wam śpią...
U nas kiedys ze spaniem tak było , teraz pobudka o 9,30 , potem 2 h snu ok 13 ( czasem godzinkę), potem na spacerze z godzinkę lub pół i około 19 tez z pół a zasypia około 22-23.........

Do góry