mój jest najstarszy ale kiedy skończył 6,5 m-ca daliśmy biszkopta, zwykłego i bardzo mu smakowało, w piątek daliśmy mu ze zwykłym mlekiem-oczywiście niewiele ale nic mu nie jest, czyli na szczęście nie uczulony jak widać na nic, aha i jeszcze mandarynkę próbował i też spoko. Jednak chyba należy najpierw z tymi bezglutenowymi biszkoptami spróbować bo jak coś wylezie....
reklama
kwiatywewlosach
Mama lipcowa'06
My dajemy chrupki kukurydziane. Michaś wcina aż mu się uszy trzesą:-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
no wlaśnie,gdzie te biszkopty i chrupki można kupić? My spróbujemy też dawać bezglutenowe chociaz Oliwier tez nie jest na nic uczulony....
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jak przekonać malucha do jedzenia zupek i dań z mięskiem? Za cholerę Oliwier nie chce ich jeść...
Olu nie przekonasz go jeśli nie chce poczekaj jeszcze troche a na pewno mu posmakuje-nie znam mężczyzny który nie lubiłby mięcha...
ja ostatni tydzień byłam u rodziców i moja mama sama gotowała zupki dla małej. Zauważyłam jednak że po mięsku (pierś z kurczaka) płakała mi w nocy jadła z apetytem(zresztą jak wszystko) a potem serwowała mi nieprzespane nocki
Za to po rosołku z makaronem nic jej nie było a jak fajnie wciągała makaron
ja ostatni tydzień byłam u rodziców i moja mama sama gotowała zupki dla małej. Zauważyłam jednak że po mięsku (pierś z kurczaka) płakała mi w nocy jadła z apetytem(zresztą jak wszystko) a potem serwowała mi nieprzespane nocki
Za to po rosołku z makaronem nic jej nie było a jak fajnie wciągała makaron
reklama
Ja mam takie pytanie, czy jak wasze dzieci jedza te biszkopty i inne "twardsze" rzeczy to czy tez maja problemy z przelykaniem??? Moj Allanek jak probujemy mu dac cos nowego oprocz papek to strasznie sie krztusi!!! Nie wiem czy to normalne i jak to wyeliminowac!!!