reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

reklama
Dziewczyny moze mnie zlinczujecie za to ale ja od dawna daje odrobiny soli do słoiczków obiadowych bo inaczej mała tego nie chciała jeść.A pozatym wiem co było z moją siostrą która jadła tez ze sloiczków a potem normalne obiady jej były beeeee:-D :-D Stwierdziłam ze przez to napewno nie będe wyrodną matką a pozatym piwa i coli jej do picia nie daje:-D ;-)

Kaju mi sie wydaje ze to nic zlego podac dziecku odrobine soli!!! Przeciez w soli jest jod (chyba zesie myle) a moj maluch do roku musi zazywac jod w tabletkach, czy to nie to samo??? Moje dziecko zaczyna juz smakowac potrawy dla doroslych ale w minimalnych ilosciach i tez jest ok!!! Wiadomo ze nie do przesady!!! Problem tylko z tym krztuszenim, ale wczoraj juz piciu pomoglo!!!

oLEŃKO vegete można dodać ,ja dawałam przy każdym dziecku choć są alergikami a wcześniej pytałam lekarza i nie było przeciwskazań a pozatym gdzie nie ma ulepszaczy?????Wszędzie są ulepszacze albo utrwalacze .A daje tak malutko na palca .
A co do biszkopcików to ja też daje ,kupuje te podłużne i mały zajada się nimi ale dostaje tylko dwa na dzień .Musimy przyzwyczajać nasze dzieci do różnych smaków bo potem możemy mieć kłopoty z nimi przy jedzeniu

ja chyba nie będę miała kłopotów z małą no chyba że w odwrotną stronę-trzeba będzie lodówkę na klucz zamykać;-);-);-)

reklama
Do góry