reklama
kaja25
Mama Nadii
Dziewczyny moze mnie zlinczujecie za to ale ja od dawna daje odrobiny soli do słoiczków obiadowych bo inaczej mała tego nie chciała jeść.A pozatym wiem co było z moją siostrą która jadła tez ze sloiczków a potem normalne obiady jej były beeeee Stwierdziłam ze przez to napewno nie będe wyrodną matką a pozatym piwa i coli jej do picia nie daje ;-)
Kaju mi sie wydaje ze to nic zlego podac dziecku odrobine soli!!! Przeciez w soli jest jod (chyba zesie myle) a moj maluch do roku musi zazywac jod w tabletkach, czy to nie to samo??? Moje dziecko zaczyna juz smakowac potrawy dla doroslych ale w minimalnych ilosciach i tez jest ok!!! Wiadomo ze nie do przesady!!! Problem tylko z tym krztuszenim, ale wczoraj juz piciu pomoglo!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
oLEŃKO vegete można dodać ,ja dawałam przy każdym dziecku choć są alergikami a wcześniej pytałam lekarza i nie było przeciwskazań a pozatym gdzie nie ma ulepszaczy?????Wszędzie są ulepszacze albo utrwalacze .A daje tak malutko na palca .
A co do biszkopcików to ja też daje ,kupuje te podłużne i mały zajada się nimi ale dostaje tylko dwa na dzień .Musimy przyzwyczajać nasze dzieci do różnych smaków bo potem możemy mieć kłopoty z nimi przy jedzeniu
A co do biszkopcików to ja też daje ,kupuje te podłużne i mały zajada się nimi ale dostaje tylko dwa na dzień .Musimy przyzwyczajać nasze dzieci do różnych smaków bo potem możemy mieć kłopoty z nimi przy jedzeniu
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja mam tak z najstarszą ,lodówa na klucz
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Asiu raczej ubita i ma 150cm wzrostu a jest dopiero w drugiej klasie
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Macie rację,odrobinka soli czy przyprawy napewno nie zaszkodzi,ja tylko tak prewencyjnie chucham,przewrażliwiona chyba jestem;-)
reklama