reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Moja Julka pochłonęła dzisiaj 2 słoiczki owocków
1 morela i 1 banan, byłam w szoku jak po skończonej morelce jeszcze otwierała pyśka i domagała się więcej :) byłam przygotowana że zje max pół drugiego słoiczka a ta wsunęła cały :) i może by i więcej zjadła ale już wolałam nie próbować :)
Tatuś za to dzisiaj zrobił zapas słoiczków owocowych :D

A moja wypija 180ml "gołego" mleka i spi na tym 11 godzin bez budzenia:) Różne mamy te dzieciaki :)
Za to w dzien dzisiaj pierwszy raz zjadła duzy słoiczek zupku z mięskiem 190g i jeszcze 3/4 malego sloiczka owocow :)

Tylko mi chodziło o dzień:)Bo w nocy nie mamy problemów;)A GAja wypija 210 ale czasami ją oszukuję ale ciężko:)

1 morela i 1 banan, byłam w szoku jak po skończonej morelce jeszcze otwierała pyśka i domagała się więcej :) byłam przygotowana że zje max pół drugiego słoiczka a ta wsunęła cały :) i może by i więcej zjadła ale już wolałam nie próbować :)
hehehhe ciekawe czy kupa nie wyjdzie z pampersa;)

wie co dobre :)

Lena- 210 ml to duuuzo!!!

Mój dziś ma strajk głodowy, przez cały dzień zjadł ok 300 ml :-( i było parę rzadkich kup, w zasadzie nawet nie nazwałabym tego kupką nie nazwała. Mam nadzieje że nie zrobił już niczego przed zaśnięciem bo rano odparzenia będą :-(

dziewczyny, czy Wasze dzieci też Was tak gryzą?????????? mnie Kuba już kilka razy tak skutecznie dziabnał, ze az krzyknełam, a on sie biedny przestraszyl,
ratunku!!! jest na to jakas rada?

dziewczyny, czy Wasze dzieci też Was tak gryzą?????????? mnie Kuba już kilka razy tak skutecznie dziabnał, ze az krzyknełam, a on sie biedny przestraszyl,
ratunku!!! jest na to jakas rada?
masz na mysli w cyca rozumiem?? Tak mnie tez gryzie..i bardzo jej sie podoba jak zakrzycze z bolu..w ostatecznosci czasami ja odsuwam od cyca i robimy przerwe :)

Dziewczyny niech któraś wytłumaczy mojemu uparciuchowi że z butelki to najlepiej jest pić w pozycji półleżącej a nie siedzącej, a tym bardzie nie w pozycji na mostek gdzie duka w górze a głowa przechylona do tyłu :-D Już niewiem jak go ostatnio karmić tą butelką tak się wygina podczas jedzenia i oczywiście za każdym razem się zakrztusi:wściekła/y:

reklama
Moja wszystko teraz chce robić na siedząco: kąpać się (chlapanie nogami i rękami z pozycji leżącej sprawia jej większą frajdę, ale jak najpierw usiądzie, to ciężko ją położyć), bawić się, obserwować otoczenie... i jeść z cyca. A ja muszę się gimnastykować, żeby na tyle nisko ułożyć swoje nogi, żeby mała dała radę na nich siedzieć i jednocześnie jej buzia była na wysokości mojego cyca :-D:-D:-D

Do góry