Klementinka
Fanka BB :)
no prosze, wie co dobreostatnio zjadła na noc łyzeczka z HIPPA 190 gram caly słoiczek
a rano zjadła 150ml gestej co miesza sie z woda bo kaszka jest na mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no prosze, wie co dobreostatnio zjadła na noc łyzeczka z HIPPA 190 gram caly słoiczek
a rano zjadła 150ml gestej co miesza sie z woda bo kaszka jest na mm
Wczoraj podałam pierwszy raz jedzonko. Dzidziak dostał troszkę marchewki, ładnie otwiera dziubek i chętnie je
Tylko zastanawiam się czy podawać znowu, bo w kupie dzisiaj była normalnie tak jakby niestrawiona marchewka, pasemka takie pomarańczowe.
Nie wiem, może jego układ trawienny nie jest jednak jeszcze gotowy. A może to normalne?
Dziewczyny mój smyk po raz pierwszy zrobił mi wielką aferę kiedy się obiadek skończył :-) po pierwszej łyżeczce zrobił taką minę, iż myślałam że nic z tego nie będzie ale po chwili zaczął tak wcinać że nie nadążałam z podawaniem łyżeczki jeszcze fajnie przy tym mruczał![]()
Jednak gdy się skończyło to był ryk
chciała dokarmić go mlekiem ale gdzie tam nie chciał tylko ryk i ryk
![]()
witajcie
dawno mnie tu nie było jakos brakuje czasu.....
Smutno mi jak czytam ze wasze maluchy takie duze i ladnie jedza bo moja Inga tylko Nutrilon Pepti i woda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy Ktoras z Was podawała juz herbatke malinowa z róza przed ukonczeniem 5 msc życia? moja konczy za tydzien i zastanawiam sie czy podac juz jej czy nie?
Ja wczoraj podałam małemu warzywa z kurczakiem. Dałam pół dużego słoika tak dla sprawdzenia, nie zaobserwowałam żadnych problemów z brzuszkiem, tylko tyle że w kupce było trochę niestrawionego nic poza tym więc dziś dam mu resztę słoiczka. Dziewczyny mój smyk po raz pierwszy zrobił mi wielką aferę kiedy się obiadek skończył :-) po pierwszej łyżeczce zrobił taką minę, iż myślałam że nic z tego nie będzie ale po chwili zaczął tak wcinać że nie nadążałam z podawaniem łyżeczki jeszcze fajnie przy tym mruczał![]()
Jednak gdy się skończyło to był ryk
chciała dokarmić go mlekiem ale gdzie tam nie chciał tylko ryk i ryk
musiała się poratować deserkiem dopiero jak znów dostał łyżeczkę to buzi to się uspokoił i wchłoną cały słoiczek :-) aż boje się co będzie dzisiaj :-) W ogóle zauważyłam, że im mniej słodkie tym bardziej mu smakuje :-)