reklama
Bo moja cały czas pije ze smoczków gumowych NUK-a. Nie chce silikonowych Aventa, więc się tak zastanawiam czy chwyci ten z kaszką Może będę próbować metodą prób i błędów i kupię ten lovi skoro mówisz że leci super
Moja mała również tylko lovi zaakceptowała z całego arsenału smoczków które próbowaliśmy, avent z racji tego że jest twardszy nie sprawdził się juz na początku. Do kaszki polecam trójprzepływowy, niestety jedyny minus jest taki że smoczek na początku małej zapowietrzał się, trzeba było co jakiś czas wyjmować jej z buźki, teraz już sama sobie z tym radzi.
Klementinka
Fanka BB :)
Anecznik a jak wyglada wasz rozklad dnia? kiedy co podajesz?
rano dajesz kaszke, potem obiad i na deser kleik z owocem?
podajesz jeszcze do tego mleczko?
rano dajesz kaszke, potem obiad i na deser kleik z owocem?
podajesz jeszcze do tego mleczko?
koriander
Dziewczyny jak podajecie owocki ze sloikow to na cieplo czy w temp pokojowej? A zupki jak?
Ja dzis wyjelam z lodowki pol sloika z gruszka i dalam Malej lyzeczke oblizac zeby zobaczyla co ja tam z tym sloikiem robie (a chcialam go podgrzac troche) i tak sie zalizywala ta zimna gruszka chyba jej na zabki dobrze zrobilo. A jak podgrzalam to juz mniejszy entuzjazm
Ja dzis wyjelam z lodowki pol sloika z gruszka i dalam Malej lyzeczke oblizac zeby zobaczyla co ja tam z tym sloikiem robie (a chcialam go podgrzac troche) i tak sie zalizywala ta zimna gruszka chyba jej na zabki dobrze zrobilo. A jak podgrzalam to juz mniejszy entuzjazm
Dziewczyny jak podajecie owocki ze sloikow to na cieplo czy w temp pokojowej? A zupki jak?
jak słoiczek nienapoczęty to podaje w temperaturze pokojowej, a jak rozpoczęty i wyjęty z lodówki to podgrzewam
Klementinka
ja tez podgrzewam jak z lodowki ale Jaskowi mniej smakuje takie cieple, tez woli zimneDziewczyny jak podajecie owocki ze sloikow to na cieplo czy w temp pokojowej? A zupki jak?
reklama