reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Dałam mu parę łyżeczek marchewki ze słoiczka...Chyba mu smakowało-choć trudne to do określenia ale jak skończyłam to zaczął marudzić:-D
A teraz leży grzecznie;-)

Dałam mu parę łyżeczek marchewki ze słoiczka...Chyba mu smakowało-choć trudne to do określenia ale jak skończyłam to zaczął marudzić:-D
A teraz leży grzecznie;-)

Fajnie, bo u nas niestety nie ma współpracy ze strony małej.. Buzia zaciśnięta i krzywi się równo i na jabłuszko i na marchewkę.. A dziś wieczorem chyba miała problem, żeby się najeść moim cycem :( Tak że nie dość, że pediatra zaleciła wcześniejsze podawanie owocków i warzyw ze względu na problemy z kupką, to coś czuję, że trzeba będzie do tego zaraz dołożyć butlę na noc.. Oby to nie skończyło się tym, że mała jak poczuje butle to nie będzie chciała już cyca :/

a Jaskowi chyba nie smakuje ziemniak
na marchewke z ziemniakiem sie krzywi i pluje a z jablkiem wsunal pol sloika
czy to normalne zeby polskie dziecko nie lubilo ziemniakow? co on bedzie jadl?:-p:rofl2:

I ja skusiłam się i podałam małemu najpierw soczek jabłkowy, nie smakował! Tak się krzywił aż go pociągało na wymioty! Na drugi dzień dałam jabłuszko ze słoiczka i też nie smakował... ciekawe czemu... wczoraj zjadł jedną łyżeczkę rosołku domowej roboty i to smakowało!!! :)

a Jaskowi chyba nie smakuje ziemniak
na marchewke z ziemniakiem sie krzywi i pluje a z jablkiem wsunal pol sloika
czy to normalne zeby polskie dziecko nie lubilo ziemniakow? co on bedzie jadl?:-p:rofl2:
nie martw sie i sprobuj za jakis czas. dzieci tak juz dziwnie maja ze jednego dnia nie lubia a drugiego im to samo bardzo smakuje :tak:
Moja rano nie chciala kleiku z jabluszkiem a po drzemce i spacerku i po cycu zjadla pol miseczki

Jutro mamy szpinak z ziemniakiem, ciekawe co bedzie za mina (i kupa :-D:-D)

reklama
Dobrze że są dzieci, którym też się po słoiczkach nie odbija :-) Inaczej to by mi ręce odpadły od długiego noszenia żeby się odbiło :-)

My dziś deserek z nowym owocem tym razem to będą jagody :-) zobaczymy.

Do góry