reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

Mój mały niestety nie przepada za kupnymi słoiczkami,pluje dalej niz widzi,gotuję mu zupki sama i miksuję.Jego ulubiona to marchew,ziemniak,,kawalątek pietruszki,i 2-3 rózyczki brokuła,ociupinka masełka.Starcza mi na 2 dni;)Dziś zjadł 3/4 szklanki:p

reklama
my juz marchewke i jablko uznajemy za wprowadzone, teraz podaje marchew z ziemniakiem a potem dynie z ziemniakiem

jablka nadal nieulubione a na marchewce uszy sie trzesa

zyraffko ja tez robie intuicyjnie, tak, zeby wprowadzac jeden produkt, potem dodaje nastepny
kaszki zaczne od 5 mca a gluten po konsultacji z nasza lekarka

Jaś nie ma problemów z kupką po marchewce, bo tego się boję, narazie dałam marchew z jabłkiem

my już na stałe mamy wprowadzone: brokuły, marchewkę i zupki jarzynowe - wczoraj był szpinak z ziemniakami:-)dzisiaj lekarka poleciła zebym co drugi dzień dodawała po łyżce kaszy mannej do jedzonka np zupki by powoli przyzwyczajac do glutenu.

ja podawałam jabłuszko hippa, wydaje mi się ze droższe bo słoiczek większy niż gerbera

porównałam sobie zupkę Gerbera i Hippa, rzeczywiście ta z Hippa ma większy słoiczek, ale... :-D:-D jak popatrzyłam na etykietę to mniejszy słoiczek Gerbera ma 130 gr a większy słoiczek Hippa ma 125 gr:-D:-D
Tylko ta z Hippa jest Bio - produkt rolnictwa ekologicznego może to ma wpływ na cenę:confused:

dałam dziś Majusi brokuła do spróbowania, ale się krzywiła:-), nie dziwie się bo jak spróbowałam to ohyda, ale 3 łyżeczki zjadła:-)

Mój brzdąc uwielbia brokuły :-) Dla mnie wszystkie te słoiczki smakują okropnie, nie licząc deserków :-)

Dziewczyny czy waszym brzdącom odbija się po słoiczkowym jedzeniu??

reklama
Anecznik - mojej się nie odbija

Iga wczoraj jadła szpinak z hippa, mniam, mniam zasmakował, nawet nie myślałam że jej tak podejdzie

Do góry