agast22
Fanka BB :)
U nas jest identycznieMaja to mało je, zjada około 18-19 - 140 ml mleka, o 19:30 śpi i budzi się o 4-5 i je 130-160 ml mleka, zobaczę jak jej zacznę dawać kaszkę jak będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jest identycznieMaja to mało je, zjada około 18-19 - 140 ml mleka, o 19:30 śpi i budzi się o 4-5 i je 130-160 ml mleka, zobaczę jak jej zacznę dawać kaszkę jak będzie
Wogóle jakos mi sie wydaje że to moje dziecko za mało je: na dobę to wychodzi ok 800-850 ml mleka ale co zrobic jak więcej nie che.
Dziewczyny jakich używacie łyżeczek do karmienia? Takich z miękką końcówką? A może takich ostrzegających przed zbyt ciepłym jedzeniem?![]()
ja zaczelam podawac okolo poludnia najpierw jedna lyzke sinlacu rozrobiona, potem stopniowo dodawalam zeby moz zaobserwowac czy cos sie dzieje, a ze nic sie nie dzialo to teraz dostaje porcje z 3 lyzek rano i z 3 wieczorem a potem cycus. niedlugo zwiekszymy porcje zeby z tego zrobic normalny posilekIgnas ostatnio tez malo przybiera. Na poczatku potrafił nawet 250 na tydzień a teraz ok 120-130.
Jak zaczęłaś podawać? W jakich porach i ilościach?
a jakiej firmy łyżeczki mają i jedną i drugą opcję? bo przeglądam allegro i albo jestem ślepa, albo przeważają miekkie lub termiczne, a brak takich o jakich piszeszja mam i taka i taka, na razie używałam tej z miękką końcówką, zresztą ta ostrzegająca przed ciepłem tez taka ma