reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Czy wasze dzieci jedzą drugie danie? Jeśli tak to co?

Mój Łuki jedynie zupy a i te odrobinkę.
oj chcialabym zeby tyle jadla na raz. My jemy w porze lunchu zazwyczaj zupke, a kolo 17-18 mamy kolacje na cieplo czyli "drugie danie" Od jakiegos czasu nie gotuje juz osobno dla Lili wiec zjadamy rozne rzeczy ktore i ona moze jesc np klopsiki z kurczaka lub cieleciny, leczo, potrawki, nalesniki z farszem zapiekane itp..

W porze obiadowej Iga je tylko jedno danie, jest to zupka, naleśniki, szpinak z makaronem, serem i czosnkiem, klopsiki z ziemniaczkami, itp...póki co wszystko bez soli
edit. ale jestem nieprzytomna:):):) Chodziło Ci o to czy poza zupą coś jeszcze, a ja zrozumiałam czy dwa dania na obiad:)

Ostatnia edycja:

W zasadzie to wszystko co my, ale w wersji light tzn. bez soli i mocniejszych przypraw i nic smażonego tłustego itp. Ostatnio np. my mieliśmy kotlety mielone a Kamilowi ugotowałam pulpeta :-) wciął aż się miło było patrzeć zresztą mięsożerca z niego.

reklama
Do góry