reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

Lena to chodzi o to że grzyby są ciężkie do strawienia, więc po co męczyć młody żołądek. Jest też kwestia tego że nawet najlepszy grzybiarz może pomylić się przy zbieraniu i wiadomo że im młodszy organizm tym gorsze konsekwencje po zjedzeniu trującego grzyba.
Czyli coś w tym jest:)

reklama
Dziewczyny, a jeśli chodzi o pieczarki, w niewielkich ilościach, np. w jakimś sosie czy coś, to można dać dziecku? bo ja raczej boję się grzybów i tak jak Lena słyszałam żeby dzieciom nie dawać...

Dziewczyny, a jeśli chodzi o pieczarki, w niewielkich ilościach, np. w jakimś sosie czy coś, to można dać dziecku? bo ja raczej boję się grzybów i tak jak Lena słyszałam żeby dzieciom nie dawać...
tutaj sloiczki od 12mc zawieraja pieczarki wiec chyba mozna.. ja jeszcze nie dawalam bo my rzadko jemy pieczarki..nikt nie lubi :confused2: poza mna

tak dla zainteresowanych bo chyba nie wszyscy rozumieja znaczenie slow WARTOSCI ODZYWCZE ;-)

PIECZARKI:
Wartość energetyczna w 100 g:16,00 kcal
Białko w 100 g:2,70 g
Węglowodany w 100 g:0,45 g
Tłuszcz w 100 g:0,35 g

reklama
Do góry