reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Oskar pije mleko tylko na noc robie mu 210 i często dorabiam jeszcze 90, w nocy wypija 210 i nad ranem 150. W ciągu dnia deserki i normalne jedzoko. Kaszkę kakaową poprostu uwielbia.

ola :szok:
Miki mleka pije sporo. wieczoremprzed snem 210-240ml mm z kaszka, potem po 6h 180ml mleka, sniadanko rozne np kanapki, parowka, jajecznica, potem kolo 10 przed snem mm 150ml lub serek, kanapka, obiad i podwierczorek tez roznie zalezy co mam, budyn, kisiel, mm, badz cus innego;P
w miedzyczasie lubi zjesc ze 2 pomidory cale, badz ogorka...
do tego jego kupy.... dobijaja mnie zapachem :D hehehehe

ola :szok:
Miki mleka pije sporo. wieczoremprzed snem 210-240ml mm z kaszka, potem po 6h 180ml mleka, sniadanko rozne np kanapki, parowka, jajecznica, potem kolo 10 przed snem mm 150ml lub serek, kanapka, obiad i podwierczorek tez roznie zalezy co mam, budyn, kisiel, mm, badz cus innego;P
w miedzyczasie lubi zjesc ze 2 pomidory cale, badz ogorka...
do tego jego kupy.... dobijaja mnie zapachem :D hehehehe

:szok: mój ostatnio tylko mleko, nic nie chce jeść- kanapka, parówka, pomidor dla nas to abstrakcja

zyrraffka u nas kanapka wyglada tak ze chleb smaruje maslem i mu daje i se je sam. Wedliny nienawidzi i wyrzuca wiec juz mu nie daje ;]
a Pomidory to moglby i ogorki jesc po 5 sztu dziennie ale potem nie wyrabiam z pampersami to mu je ograniczam....:no:

chlebek z masełkiem Łukasz zje, a reczej zliże masło i troszkę chlebka zje ale jak cokolwiek innego mu połozę na chleb to już nie tknie tego, chyba że rozmaze dookoła\

reklama
zyrraffka u nas kanapka wyglada tak ze chleb smaruje maslem i mu daje i se je sam. Wedliny nienawidzi i wyrzuca wiec juz mu nie daje ;]
a Pomidory to moglby i ogorki jesc po 5 sztu dziennie ale potem nie wyrabiam z pampersami to mu je ograniczam....:no:

Karolina kanapki je podobnie. Wędlinę wywala. Ostatnio zaczęłam kupowac słoiczki Gerbera indyk i kurczak i tym smaruję jej kanapki.
No i jeszcze z babcinym dżemem zje, ale raczej nie daję.

Do góry