Hahahahaahhahahahahahha
No to mamy bliźniaki mentalne )
U nas inne kaszki nie wchodzą w grę bo one są mleczne
A te zwykłe ryżowe? Które dopiero mieszasz z własnym (lub zrobionym przez siebie) mlekiem??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahaahhahahahahahha
No to mamy bliźniaki mentalne )
U nas inne kaszki nie wchodzą w grę bo one są mleczne
ryz jest produktem bezglutenowym ;-)Właśnie wykazałam się przebłyskiem "geniuszu" odmroziłam młodemu obiadek mojej produkcji, ale doszłam do wniosku że trochę go mało i dodałam trochę ryżu (z naszego obiadu). Dopiero jak zjadł to mnie oświeciło że przecież woda w której gotował się ryż była solona no i ryż jest naturalnym źródłem glutenu. To się popisałam, ale dziecko najedzone :-)
dziecko w 7mc powinno jesc zoltko (nie bialko!) bo zawiera cenne zelazo a maluszek juz go ma w tym wieku bardzo maloją moim ryż od dawna daje
ej a o co chodzi z tym żółtkiem?w jakiej postaci dajecie?gotując na twardo?bo nie mam pojęcia szczerze mówiąc
ryz jest produktem bezglutenowym ;-)
Ja daję champion, a ostatnio koksę i też smakowałaKobietki, jakie odmiany jabłek podajecie dzieciaczkom? chodzi mi o to które są najsłodsze? Chciałam dzisiaj dać normalne skrobane jabłko i nici z tego, dzidziak mi się krzywi