reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

No nadziwic sie nie moge jak to moje dzieciątko z dnia na dzien zaczelo ladnie jesc :) teraz zjadla cały słoiczek zupki z mięskiem :)

reklama
moja teściowa zrobiła małej malinowy i jeżynowy taki bez cukru. :) Ale powiem wam że wyszedł super bo nie jest kwaskowy jak się spodziewałam.

Karolina wogóle niechce jeść z butli tylko łyżeczką chce być karmiona. Czy to normalne, o co chodzi?

u nas to samo, myśle że teraz to juz za późno na naukę z butli, nie potrafi wogóle zassać, nawet z niekapka nie poszło, wszystko podaje łyżeczką a herbatki i soczki strzykawką od syropu, chociaz co jakiś czas próbuje dać butle z myślą że moze załapie:) pożyjemy zobaczymy;)

reklama
U nas dzisiaj poszła potrawka z królikiem,ale mu smakowała-aż w szoku byłam;-)

U mnie Kacper odrzucił butlę z mlekiem jak miał 10 miesięcy i wogóle nie chciał pić mleka...
A wczoraj kupiliśmy Alankowi niekapka z Aventu z miękką końcówką i dzisiaj tak za bardzo nie chciał pić z niego ale myślę że się przyzwyczai.

Do góry