reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Ppatqa u mnie świetlik zdał egzamin. Jeszcze w zeszłym tygodniu zanim zaczęłam przemywać oczko Bartka, rano dolną powiekę mial całą oblepioną, a teraz jużpo kilku zabiegach cisza. Nawet jak masuję, to nic się nie dzieję. Może to u mnie wystarczy.

A i dicoflor pomógł, bo kupe robi co drugi dzień, ale normalną i sam :rofl2: A nie dam się zastraszyć teściowej, że dziecko co nie robi kupy codziennie jest chore (tak mi wmówiła przy Martynce, konsultacje u chirurga prawie załatwiała :szok:) Mamusia teraz jest mądrzejsza, to już wody z mózgu nie da sobie zrobić :rofl2::rofl2::rofl2:

U nas tak samo jak u Kate - brodzik i kabina także odpada.
Ale pojadę do rodziców kiedyś i nieomieszkam wykorzystać - zabawa będzie przednia napewno :-D

EWELA nie wiem co doradzic Moze herbatka PLANTEX na moja dziala i jest wielka kupa po tym w ciagu kilku godzin :-)

Ja juz o tej kapieli myslalam i chyba sie zaniedlugo skusze A eszcze Oliwka bardzo lubi sie kapac :-)

Dziewczyny a jak to jest z ZIELONYMI KUPKAMI ?????/
Moja pierwszy raz taka zrobila Nie wiem czy to po wczorajszej kaszce Choc jej dalam niewiele Czy po tym nowym mleku Wiem ze kiedys pisalyscie aby jedna taka kupka sie nie przejmowac ale bede ja obserwowala Jak myslicie kiedy jest zle z tymi zielonymi kupkami ???????????

reklama
Do góry