reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
MALENA wydaje mi sie ze te pomaranczowe maja rozciagliwe boczki

MOZE GLUPIE PYTANIE ALE JA NA TE BOCZKI NIE ZWRACALAM UWAGI JAK TO JEST OPISANE NA PAMPKACH O TYCH BOCZKACH?????????
MAMA TERAZ TE POMARANCZOWE I NIC NIE PISZE TYLKO JEST OBRAZEK I WSKAZUJE NA TO ZE MAJA ROZCIAGLIWE BOCZKI .CZY WLASNIE TYMI OBRAZKAMI MAM SIE KIEROWAC?

KATE pomaranczowe pampersy to sa SLEEP $PLAY
czy cos takiego :-)

Nie no. Zielone od nr. 3 mają rozciągliwe - używam.
A czy te pomarańczowe też? Chyba czy napewno? :tak:

A sprawdzaja ci sie te pampersy zielone bo mnie pomaranczowe bardzo :-)
Dizis chyba ide w poszukiwaniu pampersow dlatego pytam :tak:Dzieki za cynk ze od 3 maja rozciagliwe boczki ;-)

MADZIU jak 4 sa od 7 kg to ja sie chyba dzis na nie skusze w koncu Oli ma juz kolo 7 kg :-D

ja mam to samo z Mikim,kurcze jak się zesra(sorki),to po same pachy,do tego 4 są jabby przyciasne ostatnio,obcierają mu boczki...ten nasz hipopotam rośnie trochę za szybko,we wtorek byliśmy na wizycie i waży 8,3kg:szok::szok::szok: i mierzy 70cm:szok::szok::szok:nie wiem,co ja mam w tym pokarmie...dzisiaj próbowałam dać mu łyżeczkę kaszy manny na moim mleku i darł się,pluł...jutro chcę dać mu marchewkę,pewnie to samo będzie...może macie jakieś sposoby?

a próbowałaś zrobić rzadką kache i z butelki albo z kubeczka podawać moja Karolcia pierwszy raz musiała z kubeczka zjeść marchewke rozcieńczoną z przegotowaną wodą dopiero jak jej zasmakowała to dawałam łyżeczką i teraz już nie mam z tym problemów;-)
a jak nie to spróbować zawsze możesz dosłodzić glukozą albo przegotowaną wodą z cukrem

moli Kamis lubi nowe rzeczy, troche się boje dać mu mleko modyfikowane, bo mi sie wydaje ze te zmiany na skórze będą wtedy większe, dzis dostał pierwszy raz kaszke ryzowa na moim mleczku wcinał aż się uszy trzesły( sciagnełam po nocy 60 ml a cyc jeszcze był twardy)
Batrek też z mleka to zna tylko moje, a kaszkę ryżową kupiłam taką którą robi się na wodzie

reklama
PATI dawaj mu z lyzeczki jak chce :-)

Kupilam wczorajj PAMPKI HIGIES chcialam pampersy 4 ale wychodzily po 70 gr sztuka wiec drogo a hugisy wyszly mi 44 gr za sztuke :-)
Zrobilam wczoraj zapas sloiczkow :-)
Dzis mam dla niej gruszke Zetre ja o zobacze czy bedzie chcia;a ja zjesc :-)

Do góry