reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Bartek śpi z nami w pokoju, bo z Martyną jeszcze nie mogą razem mieszkać - zasypiają o tej samej porze, ale na wakacje myślę, że będą już razem.
Z Martyną poszło nam szybko, bo miała ok 4 miesiące jak już spała sama (w tym ja ponad miesiąc spałam z nią w pokoju, bo mi jej żal było :sorry2:). Teraz technicznie to trudniejsze. Marzy mi się oglądanie tv w łóżku, bo teraz o 22:30 - 23 kładę się do wyrka i śpię.

Evelajna Gratulacje dla Patrycji.

reklama
pampers 3 mają rozciągliwe boczki bo ja ich używam są super a huggisy też mają ale rozciągane plecki tylko że trzeba dobrze trafić:-)

my uzywamy 4 od jakiegoś miesiąca,bo 3 były za małe i w nocy je przesikuje i zastanawiam się czy na noc nie dać mu 4+

kaka ostatnio strasznie je przesikuje

ja mam to samo z Mikim,kurcze jak się zesra(sorki),to po same pachy,do tego 4 są jabby przyciasne ostatnio,obcierają mu boczki...ten nasz hipopotam rośnie trochę za szybko,we wtorek byliśmy na wizycie i waży 8,3kg:szok::szok::szok: i mierzy 70cm:szok::szok::szok:nie wiem,co ja mam w tym pokarmie...dzisiaj próbowałam dać mu łyżeczkę kaszy manny na moim mleku i darł się,pluł...jutro chcę dać mu marchewkę,pewnie to samo będzie...może macie jakieś sposoby?

moli Kamis lubi nowe rzeczy, troche się boje dać mu mleko modyfikowane, bo mi sie wydaje ze te zmiany na skórze będą wtedy większe, dzis dostał pierwszy raz kaszke ryzowa na moim mleczku wcinał aż się uszy trzesły( sciagnełam po nocy 60 ml a cyc jeszcze był twardy)

reklama
Do góry